پیام نور تصویری مثبت در بین خانواده‌ها ایجاد کرده است

پیام نور تصویری مثبت در بین خانواده‌ها ایجاد کرده است

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، مهرداد بیات ظهر امروز در نشستی با خبرنگاران با بیان اینکه پیام نور ساوه جز اولین دانشگاه‌های پیام نور کشور بوده است اظهار کرد: پیام نور با شعار اصلی آموختن برای همه و در همه زمان وارد عرصه علمی کشور شد که در حال حاضر در کشور بیش از ۳۶۰ هزار دانشجو دارد.

وی افزود: یکی از رسالت‌های اصلی دانشگاه پیام نور کم کردن بار هزینه‌ای از روی دوش اقشار مختلف خصوصاً مستضعفین جامعه بود تا بتواند با حمایت از آنها امکان تحصیل در مقاطع بالا را برای آنان فراهم کند.

رئیس دانشگاه پیام نور ساوه با بیان اینکه یکی از اهداف انقلاب اسلامی بحث عدالت اجتماعی بود ادامه داد: دانشگاه پیام نور در بحث فراهم کردن عدالت آموزشی نمره قبولی در انقلاب اسلامی گرفته و برای کسانی که نمی‌توانستند به دلایل مختلف مالی و اقتصادی تحصیل دانشگاهی داشته باشند این فرصت و شرایط را فراهم کرد تا استعدادهای آنان شکوفا شود.

بیات بیان کرد: پیام نور با داشتن منابع ثابت در کل کشور، دانشجویان را به سمت و سوی منابع آموزشی و علمی که پس از طی مراحل سخت مورد تأیید قرار می‌گیرد سوق می‌دهد و با توجه به سراسری بودن آزمون‌ها، اساتید نمی‌توانند در نمرات علمی دانشجویان دخل و تصرف بخصوصی داشته باشند که همین امر امنیت مدارک را تأمین می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه پیام نور در بدنه اداری و اجرایی کشور در حوزه دولتی و خصوصی نقش خوبی ایفا کرده گفت: پیام نور با ارائه مدل ترکیبی آموزش حضوری و مجازی علاوه بر اینکه اختیار نحوه تحصیل را به دانشجو واگذار کرده، شرایط خوبی برای شاغلین و همچنین بانوان خانه‌دار برای ادامه تحصیل فراهم کرده است.

رئیس دانشگاه پیام نور ساوه خاطرنشان کرد: اساتید حاضر در دانشگاه پیام نور از جایگاه علمی خوبی در کشور برخوردار هستند و طی سالیان اخیر نیز رشد قابل توجهی از لحاظ جایگاه علمی نسبت به سایر دانشگاه‌ها داشته است.

بیات یکی از دلایل کاهش دانشجو در کشور را شرایط اقتصادی و کاهش جمعیت محصل دانست و گفت: طی سالیان اخیر جمعیت دانشجوی کشور در اکثر دانشگاه‌ها رو به کاهش بوده اما دانشگاه پیام نور ساوه طی این مدت توانسته است جمعیت دانشجوی خود را تا حدود حفظ کند و اکنون بالغ‌بر ۳ هزار دانشجو در حال تحصیل هستند.

وی گفت: این دانشگاه در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دو گروه فنی مهندسی و علوم انسانی با دارا بودن رشته‌های متعدد پذیرای دانشجویان است؛ دانشجویان این دانشگاه در جشنواره‌های مختلف علمی و فرهنگی رتبه‌های خوبی را از آن خود کرده‌اند.

رئیس دانشگاه پیام نور ساوه با بیان اینکه این دانشگاه سهم بسزایی در پذیرفته شدن دانشجویان در رشته‌های دکتری و ارشد دانشگاه‌های دولتی دارد خاطرنشان کرد: در ایام اغتشاشات دانشجویان این دانشگاه علیرغم تلاش دشمن برای سو استفاده از دانشجویان، با بصیرتی که داشتند مانع نفوذ دشمن شدند و این دانشگاه هیچ مورد امنیتی در ایام اغتشاشات نداشت.

بیات افزود: پیام نور یک تصویر مثبت و راضی‌کننده در بین خانواده‌ها ایجاد کرده است و خانواده‌ها با اطمینان خاطری فرزندان خود را برای تحصیل در این دانشگاه ثبت نام می‌کنند که این به دلیل خاستگاه علمی، سیاسی و اجتماعی دانشگاه پیام نور می‌باشد.

وی همچنین با اشاره به مباحث مطرح شده در خصوص ادغام در برنامه هفتم توسعه گفت: مطرح شدن چنان مباحثی کارشناسی نبود و ضروریات لازم برای ادغام چنین دانشگاه بزرگی با این قدمت و اثرگذاری قابل توجیه نبوده است.

رئیس دانشگاه پیام نور ساوه خاطرنشان کرد: این مباحث باعث بروز نگرانی در بین دانشجویان و خانواده‌ها شده است و علیرغم خارج شدن این موضوع از دستور کار مجلس، تبعات آن در برخی گروه‌های دانشجویی قابل لمس است.

بیات همچنین با اشاره به انجام تلاش‌ها برای دریافت مجوز دکتری در دانشگاه پیام نور گفت: درخواست راه‌اندازی رشته دکتری مدیریت دولتی در وزارت علوم ارائه شده و گام‌های ابتدایی آن نیز برداشته شده است.

وی تصریح کرد: زیرساخت‌ها و مقدمات کار انجام شده است اما نیاز به همراهی و پیگیری مسئولان ارشد داریم تا بتوانیم این پیگیری را زودتر به نتیجه برسانیم.

رئیس دانشگاه پیام نور ساوه خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور قطب رشته‌های مدیریت در کشور است و راه‌اندازی مقطع دکتری در این شهرستان می‌تواند گام بزرگی در ارتقا سطح علمی در شهرستان ساوه باشد.

پایان پیام/

منبع: فارس