مدیرعامل اتحادیه سراسری تولیدکنندگان دام سبک در توضیح مشکلات رخ داده در صنعت دامپروری گفت: در اثر تصمیماتی که گرفته شد دامدار سبک مجبور شد نهاده را با قیمت بالاتر از بازار آزاد تهیه کند و در نتیجه هزینهی تولید افزایش یافت.
افشین صدردادرس در گفتوگو با خبرگزاری خبرآنلاین افزود: به دلیل کمبود نقدینگی به تدریج ذامداران وارد فاز حذف دامهای سبک شدند و گلهها نیز کوچک شد. در مرحله بعد وقتی سرمایهها تمام شد برخی مجبور شدند مولدها را نیز کشتار کردند. طبیعی است با کشتار دام مولد، افزایش قیمت گوشت گریزناپذیر باشد.
او به افزایش سه باره هزینه حمل و نقل از سال گذشته تا کنون اشاره کرد و گفت: همه اینها سبب شده است هزینه تولید بسیار بالا برود اما باز هم نبود نظارت دقیق فاصله قیمت عجیبی را بین قیمت دام زنده و گوشت رقم زده است.
دادرس گفت: قیمت تمام شده هر کیلو دام سبک زنده برای یک راس بره نر پنجاه کیلویی ۱۷۰ هزار تومان است اما در بازار قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی از ۴۵۰ هزار تومان گذشته است.
مشروح گفتوگو با افشین صدردادرس را (اینجا) بخوانید.
۲۲۳۲۲۵
منبع: خبرآنلاین