سهم مردم از نفت و گاز پارس جنوبی چقدر بوده است؟

سهم مردم از نفت و گاز پارس جنوبی چقدر بوده است؟

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سخاوت اسدی مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در سال گذشته حدود ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی سازمان منطقه ویژه پارس بوده اما از ابتدای امسال تا مردادماه یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی جذب شده که این رقم تا پایان سال به سه هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ گاز کشور از منطقه پارس جنوبی تامین شده، عنوان کرد: در حال حاضر ۱۳ پالایشگاه گاز و ۲۲ پتروشیمی در منطقه ویژه پارس جنوبی فعال هستند.

وی با اشاره به مسؤولیت های اجتماعی شرکت های مستقر در پارس جنوبی گفت: در سال گذشته سازمان منطقه ویژه پارس در حوزه مسؤولیت اجتماعی ۱۵۹ میلیارد تومان هزینه کرده که معتقدیم مبلغ بالایی نیست.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه انرژی پارس ادامه داد: از ابتدای سال 1400 تا پایان 1401، مبلغ 238 میلیارد تومان در حوزه مسؤولیت های اجتماعی توسط شورای راهبردی منطقه هزینه شده است و امسال نیز 500 میلیارد تومان توسط شرکت های عضو شورای راهبردی پیش بینی شده است؛ از این رقم، ۱۵۰ میلیارد برای تعهدات سال گذشته پرداخت خواهد شد.

اسدی با اشاره اشتغال نیروهای بومی در منطقه پارس جنوبی گفت: از ابتدای امسال تا پایان تیرماه، تعداد یک هزار و ۲۳۰ نفر از جوانان بومی منطقه در مشاغل مستمر مشغول به کار شده‌اند که از این آمار 120 نفر از جوانان منطقه عسلویه می باشند.

وی از برگزاری آزمون مجتمع گاز پارس جنوبی توسط دانشگاه خلیج فارس خبر داد و گفت: با دخالت مستقیم بنده قرارداد برگزاری آزمون که با دانشگاه امیرکبیر منعقد شده بوده، لغو و به دانشگاه خلیج فارس استان سپرده شد.

وی بیان کرد: از ابتدای سال 1401 تا به امروز 709 پروژه با اعتبار 1349 میلیارد تومان توسط وزارت نفت و شرکت ملی نفت در استان بوشهر در حال اجرا می باشد و در حال حاضر از این رقم 487 میلیارد تومان در پروژه های در حال اجرا هزینه شده است و 862 میلیارد تومان نیز با پیشرفت کار پرداخت می شود.

اسدی با اشاره به اینکه تشخیص آلاینده بودن یک صنعت با سازمان محیط زیست است، گفت: عوارض آلایندگی به حساب سازمان امور مالیاتی پرداخت می شود.

وی افزود: اسناد مالکیت در داخل شهرها و روستاهایی که مربوط به این سازمان است واگذار می کنیم و هیچ گونه مانعی نداریم.

اسدی با بیان اینکه دیوار حفاظتی در منطقه ویژه یک تکلیف بود، گفت: کنار این دیوارها محل پیاده روی، تفرجگاه، نشیمنگاه و زیباسازی و نقاشی ایجاد خواهد شد تا منظره زشت آن از بین رود.

وی افزود: هر مقدار ظرفیت آبی در نور ویژه داشته ایم به شبکه تزریق کردیم تا مشکل مردم حل شود.

پایان پیام/

منبع: فارس

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.