نارگیل به نسبت سایر میوهها ماندگاری بالایی دارد طوریکه پس از جدا کردن گوشته از پوسته؛ میتوان آن را حدود یک هفته در دمای اتاق، حدود دو الی سه هفته در یخچال و مدت شش الی هشت ماه در فریزر نگهداری کرد.منبع: ايلنا
4 روش ساده و کاربردی جهت پوست کندن نارگیل
- یک نفر در آن فدراسیون نبود ایمیل چک کند؟
- استوری پیشکسوت استقلال به پرسپولیس در پی کشف جادو!
- برای نخستینبار ۹۹ درصد استعلامات در فرایند انتخابات به صورت برخط انجام شد
- قدیمیترین شرکت در جهان با 14 قرن قدمت
- ششمین پیروزی روستوف در لیگ برتر روسیه/ حضور 94 دقیقهای محبی
- واکنش فیلسوف کشتی ایران به درگذشت دکتر توکل
- تاویانی درگذشت
- رونمایی از جانشین فرهاد مجیدی در امارات
- جام جهانی سابر ایتالیا/ ناکامی سه نماینده ایران از صعود به جدول حذفی
- پیام احساسی لژیونر پرسپولیسی پس از جدایی
با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)
یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاههای معتبر خبری است.