افتتاح ۳۲ پروژه کشاورزی با اعتبار ۵۳۸ میلیارد ریال در خلیل آباد

افتتاح ۳۲ پروژه کشاورزی با اعتبار  ۵۳۸ میلیارد ریال در خلیل آباد

محمود شبان در گفت وگو با خبرنگار فارس در خلیل آباد اظهار کرد: مجموع پروژه های حوزه کشاورزی شامل 19میلیارد ریال اعتبار دولتی، ۲۱۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و ۳۲۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری متقاضیان بوده که در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی، انتقال آب با لوله، احیا و مرمت قنوات، اجرای سیستم‌های آبیاری نوین و کشت‌های گلخانه‌ای هزینه شده است.

مدیر جهادکشاورزی خلیل‌آباد از اجرای کشت آزمایشی کینوا ، کشت گردوی گرمسیری، رقم پکان در راستای اصلاح الگو کشت برای اولین بار خبر داد و گفت: اجرای طرح‌های نوین از جمله زیر سطحی، قطره‌ای و… در سطح ۳۵۲ هکتار اجرا شده است.

وی همچنین به اجرای کشت گلخانه‌ای در سطح 2.2 هکتار در مناطق مختلف و در راستای افزایش راندمان بهره‌وری آب اشاره کرد و افزود: طی یک‌سال اخیر ضمن بازرسی و نظارت بر 978 مورد فروشنده کود و سموم، نانوایی‌ها و صنف‌های مربوطه، 57 پرونده تخلف صادر و برای اعمال قانون به تعزیرات معرفی شده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد تامین و نظارت بر توزیع دو هزار و 580 تن کود شیمیایی یارانه‌دار بین کشاورزان، نظارت بر توزیع ماهیانه ۴۰۰ تن آرد نانوایی و خانه‌پز، نظارت بر توزیع یک میلیون و 750 هزار لیتر سوخت با نرخ دولتی نفت گاز برای ماشین‌آلات بخش کشاورزی را بخشی از اقدامات انجام شده طی یک‌سال اخیر اعلام کرد.

شبان همچنین از اجرای طرح انتقال آب به میزان ۱۳۹۰۰متر در روستای دهنو، حسین‌آباد، کاهه، گل‌گیر، جعفرآباد با اعتبار دولتی ۱۹ میلیارد ریال خبر داد.

وی اظهار کرد: لایروبی و احیا مرمت قنوات در روستای کاریزک، مزده، دهنو، خلیل‌آباد با اعتبار ۱۳میلیارد ریال، اجرای رفع تداخلات در ۳۵ پلاک دارای تداخل اراضی کشاورزان با منابع ملی در راستای حل اختلافات کشاورزان و صدور سند، صدور اسناد کشاورزی در سطح ۳۱۱ هکتار در راستای قرار صدور اسناد کشاورزی، صدور جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری به تعداد ۲۱ مورد در راستای جذب سرمایه‌گذار و صدور مجوز تغییر کاربری در قالب ۵۳ پرونده در راستای تسهیل سرمایه‌گذاری و فرمایش مقام معظم‌رهبری و همچنین شعار سال از دیگر اقدامات انجام شده طی این مدت بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد همچنین به توزیع نهاده‌های دامی یارانه‌دار به میزان هفت‌هزار تن، نظارت بر جوجه‌ریزی واحدهای مرغ گوشتی به میزان۴۶۰ هزار قطعه و پولت‌ریزی مرغ تخم‌گذار به میزان ۶۴ هزار قطعه در راستای تامین مرغ و تخم‌مرغ و صدور جواز تاسیس جدید دو واحد مرغداری گوشتی و برگزاری کلاس و کارگاه‌های آموزشی ۸۹۰ نفر روز و همچنین برگزاری همایش روز مزرعه به صورت استانی و معرفی چندین رقم جدید انگور اشاره کرد.

پایان پیام/

منبع: فارس

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.