به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای مشاوران سلامت دستگاههای اجرایی استان قزوین با بیان این مطلب افزود: این میزان محصولات در قالب سبزی و صیفی در یک هزار و ۸۰۰ هکتار کشت میشود.
وی اضافه کرد: برای استفاده از محصولات سالم اگرچه یکسری اقدامات ساختاری صورت گرفته است، اما نیازمند کارهای ترویجی و تبلیغی هستیم تا این مهم توسعه یابد.
عطایی در ادامه در خصوص میزان استفاده از سموم شیمیایی در بخش کشاورزی پرداخت و اظهار داشت: میانگین مصرف سموم شیمیایی در بخش کشاورزی کشور ۲.۴ کیلوگرم است که این میزان در استان قزوین ۲.۲ کیلوگرم در هکتار بوده و پایینتر از میانگین کشوری است.
وی اضافه کرد: بر اساس پیشبینیهای صورت گرفته برخی از کارشناسان اعتقاد دارند که ضرورت استفاده از سموم برای تولید ضروری است.
این مسئول تصریح کرد: اگرچه تعداد محصولات سالم نشان از گامهای مثبت استان قزوین در راستای سلامت غذایی است، با این حال باید مساحت و تعداد تولیدات سالم افزایش یابد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین به آغاز طرح نسخه نویسی الکترونیکی در حوزه فروش سموم گیاهی اشاره کرد و گفت: این مهم از مردادماه سال جاری آغاز شد و در استان عملیاتی میشود.
به گفته عطایی، بزرگترین مشکل و البته بیشترین اولویت وزارت جهاد کشاورزی ساماندهی مراکز فروش سموم گیاهی است که بازرسان حفظ نباتات سازمان به صورت نوبهای از ۲۰۰ مرکز فروش سم بازدید کرده و از فروش محصولات تاریخ مصرف گذشته و تقلبی جلوگیری میکنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: برای داشتن غذای سالم و سلامت جامعه باید همه دستگاهها پای کار باشند که در سالهای قبل عمده وظایف دستگاهها برای سلامت غذایی جامعه مغفول ماند.
منبع: مهر