به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، علیاصغر حسینی، هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان و دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان کردستان در یادداشتی نوشت، با نگاهی اجمالی و از از سر دقت خواهیم یافت تا چه میزان کسانی که از گسترش اسلامگرایی در جهان در ترسان و نگرانند، چگونه از طرق مختلف سعی بر تغییر اذهان جهانیان وبویژه امت اسلام و خصوصا نسل جوان و نواندیش به سوی تنفر و یا فاصله گرفتن از ارزشهای انسانی، اخلاقی، معنوی ومذهبی را داشته و دارند.
امت اسلام را با طرح گسترده اختلافات مذهبی، چنان به جان هم انداختند که فقط در سالهای اخیر به بهانه حادثه 11 سپتامبر کشتهشدن قریب 3 هزار نفر در برجهای دوقلوی شهر نیویورک آمریکا تاکنون نزدیک به سه میلیون مسلمان کشته شدند و با خلق داعش و گروههای تکفیری و نیز بهرهمندی از ابزار رسانه و سایبر و با ضریب القاء بسیار زیاد هم اختلافات مسلمانان را تشدید نمودند وهم چهرهای خشن و خونریز را از اسلام به جهانیان عرضه کردند که ای مردم جهان، تکفیریها پایبندترین مسلمانان نسبت به احکام دینی واعتقادات شرعی خود هستند و ذاتا تروریست وخونریزند.
طرح گسترده آندولیزه کردن جهان اسلام و با ابزار شهوت و طرح آزادی جنسی، افتخار به بیعفتی وعدم رعایت اخلاق جنسی با کلیدواژههایی چون نابودی قداست خانواده، ولنگاری فرهنگی، همجنس بازی، ازدواج با حیوانات و حتی نزدیکی با محارم، با کمک ابزار رسانه و ساخت دهها هزار کانال فیلمهای پورن و مستهجن.
گسترش عرفانهای کاذب همچون، اُشو، دالایی لاما، یوگا، عرفان حلقه، عرفان سرخپوستی و بسیاری موارد دیگر برای دینگزینی مسلمانان نواندیش.
طرح شبههافکنی در بین جوانان جهان اسلام و ایجاد تردید آنها به مباحث کلامی واعتقادی و مسائل فقهی با هدف دینگریزی مسلمانان در عصر حاضر و تخریب چهره مبلغان و مروجان دینی و مذهبی و فاصله از این افراد به عنوان گروه مرجع و جایگزینی آنان به سلبریتیهای هنری، ورزشی، سیاسی.
تغییر سبک زندگی بر مبنای ارزشهای غربی و گرایش به تجمل و مصرفگرایی وغرقشدن به زخارف مادی و دنیایی.
این موارد و بسیاری برنامههای مُعاندانه دیگر صرفا به جهت اسلامهراسی صورت گرفته روند بیداری اسلامی و نیز گرایش مردمان آزاداندیش غیر مسلمان جهان به اسلام صورت گرفت اما آنها غافل بودند که به جنگ با خدا رفتن تاوان سختی را به دنبال دارد.
اگرچه نمیتوان گفت مانند قوم عاد، ثمود، لوط وفرعونیان، خدا بر آنها غضب میگیرد ولی به واسطه نورانیت قرآن و عنایت و هدایت الهی و برخورداری از قدرت نرم ومعنوی نبی مکرم اسلام(ص) و ائمه معصومین(ع) و توجهات حضرت ولی عصر(عج)، قطعا این همه عناد و دشمنی راه به جایی نمیبرد.
اگر برخی غافلان باور ندارند فقط به عظمت قیام امام حسین (ع) در واقعه عاشورا و از پی آن اربعین حسینی که «حُب الحُسین یجمعنا» است، راهپیمایی اربعین محبان سیدالشهداء و یارانش به عنوان بزرگترین اجتماع بشری در عصر حاضر، تمامی برنامهریزان و توطئه گران اسلامهراسی را به ُبهت و حیرت فرو برده که چگونه آن همه هزینههای دهها تریلیون دلاری برای دوری مردم از اسلام در جهان و تبلیغ اندیشههای پر زرق و برق سکولاریسم و لیبرالسیم راه به جایی نمیبرد.
دیدن همه عاشقان در راهپیمایی عظیم اربعین، چه مسلمان اعم از سنی و شیعه و چه غیر مسلمان همچون مسیحی، زرتشتی، کلیمی وحتی هندو و بودایی از همه کشورهای جهان، خوف وهراس بر دل مسکتبران اسلامستیز انداخته است.
در کجای این کره خاکی بدون اینکه دولتها هزینه نمایند مردم خود با مال، جان و عاشقانه به شوق زیارت معشوق دهها کیلومتر در گرمای 50 درجه راهپیمایی میکنند که از شیرخوارگان گرفته تا کودکان، نوجوانان، جوانان و سالخوردگان اعم دختر و پسر و مرد وزن با شور و شوق قدم در مسیر عشق و معرفت میگذارند.
در کجای دنیا مردمان کشوری میلیونها زائر اربعین را در طول دهها کیلومتر با محبت و روی گشاده پذیرایی میکنند و پاهای خسته آنان را ابتدا میبوسند و سپس ماساژ داده و در منزل مسکونی خود با هرآنچه دارند پذیرایی مینمایند و آنان را مهمان ابا عبدالله الحسین (ع) میدانند.
کجای عالم میشود یافت که پیره زنی فقیردر مسیر راهپیمایان نشسته و کوزه آب خنک خود را تعارف میکند و میگوید شرمنده شما هستم و همین آب را دارم و به یاد لب تشنه امام حسین(ع) و یارانش بنوشید و هزاران نمونه از چنین گذشت و محبت را فقط رهیافتگان در این مسیر عشق را فهم میکنند و به معرفت آن دست یافتهاند.
این یک نمونه از قدرت نرم جهان اسلام است که غربیان و غربزدگان شهامت نداشتند که حتی گوشه کوچکی از آن را نشان دهند، امید است که غافلان و ره گم کردهها کمی به فطرت پاک خود نظر بیفکنند تا لبیک به ندای «هل من ناصر ینصرنی» ابا عبدالله الحسین(ع) را بعد از 1400 سال در مشتاقان میلیونی راهپیمایی اربعین ببینند.
انتهای پیام/2330/74
منبع: فارس