به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، امروز (سهشنبه، ۱۲ سپتامبر)، در هجدهمین سالگرد عقبنشینی رژیم صهیونیستی از نوار غزه و برچیدن شهرکهای صهیونیستنشین در این بخش از فلسطین، طی بیانیهای اعلام کرد: «برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز ویرانههای ۲۱ شهرک صهیونیستنشین در ۱۲ سپتامبر ۲۰۰۵، فجر جدیدی برای مردم فلسطین بود. به ویژه که این شهرکها حدود ۴۰ درصد از مساحت نوارغزه را اشغال کرده بود».
وی تاکید کرد که معادله جدیدی که با درگیری با اشغالگران صهیونیست برای آزادسازی نوار غزه از ۱۸ سال پیش آغاز شد، آغاز مرحله آزادسازی سراسر فلسطین بود.
رژیم صهیونیستی ۱۵ آگوست سال ۲۰۰۵ تخلیه ۲۱ شهرک صهیونیستنشین در اراضی نوار غزه را آغاز کرد و روند تخلیه این شهرکها تا ۲۲ سپتامبر همان سال ادامه یافت.
هنیه تاکید کرد که عقبنشینی رژیم صهیونیستی از نوار غزه، «نتیجه حتمی» تشدید مقاومت و ایجاد شیوههای جدیدی از رویارویی از طریق شلیک خمپاره، موشکهای قسام یا سایر سلاحها بود و مقاومت توانایی خود را در تحمیل اراده و معادلات خود ثابت کرده است. مقاومت همچنین به تئوری امنیتی رژیم صهیونیستی، آسیب زد زیرا ایده تخریب شهرکها در دکترین سیاسی و امنیتی اشغالگری گنجانده نشده بود.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد که اراده پیروزی که مردم و نیروهای مقاومت فلسطین به آن باور داشتند علاوه بر «جامع بودن رویارویی در کرانه باختری و نوار غزه و اجبار اشغالگران برای جنگ در سراسر فلسطین» این صحنه را کامل کرد.
وی افزود: «مقاومت متوقف نشد، نبرد آزادسازی اسرا، سند وفاداری به آزادگان، جنگهای پیاپی در غزه به ویژه "سیف القدس" (شمشیر قدس) برای حمایت از مسجد الاقصی، مرحله راهبردی جدیدی از وحدت عمل و اتحاد جبههها را آغاز کرد».
هنیه تاکید کرد که آزادسازی نوار غزه از دست اشغالگران، نتیجه حقیقی و مستقیم انتفاضه الاقصی بود و امروز، کرانه باختری در مسیر انتفاضه گام بر میدارد؛ تا جایی که عملیاتهای قهرمانانه به صحنهای روزانه که زمین را در زیر پای اشغالگران به آتش میکشد، تبدیل شده است.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در خصوص شهرکسازی در کرانه باختری نیز گفت که در خصوص برچیده شده این شهرکها، تنها مسئله «زمان» است و قدس همچنان «قطبنمای مقاومت و عنوان نبرد با اشغالگر» است.
در حال تکمیل..
منبع: فارس