سرویس سیاسی انصاف نیوز: سردار سیدعلی صنیعخانی، از فرماندهان سابق سپاه پاسداران در میزگردی با موضوع جلسهی فرماندهان لشگر ۱۰ سیدالشهدا با محسن رضایی در آذرماه سال ۶۳ که به میزبانی انصاف نیوز برگزار شد، از روزی سخن گفت که رهبری از رفتار نهادهای امنیتی «به شدت ناراحت بود».
بهگزارش انصاف نیوز، آقای صنیعخانی با انتقاد از رفتاری که پس از دوران جنگ با شهید داوود کریمی شده بود، گفت: بعد از اینکه داوود را گرفتند، در زندان خیلی اذیتش کردند. آقای خامنهای بعد از اینکه متوجه شد به شدت ناراحت بود.
این فرمانده سابق سپاه پاسداران در ادامه از جلسهی رهبری با حاج داوود کریمی پس از آزادی از زندان خبر میدهد و میگوید: بعد از اینکه داوود آزاد شد، آقای خامنهای او را خواست و حدود سه ساعت با هم نشستند تا او را آرام کند و از دل او در بیاورد چون در زندان خیلی به داوود جفا کردند.
او در پاسخ به این سوال که «آیا ارتباطی میان این برخوردها با شهید داوود کریمی و اختلافات او با محسن رضایی وجود داشته است؟»، گفت: من نمیتوانم بگویم که آن آدمهای تنگنظر ارتباطی با محسن داشتند، یا نه؛ آنهایی بودند که در مقابل آقای منتظری بودند.
مرحوم صنیعخانی سپس از دستور رهبری به سپاه دربارهی داوود کریمی میگوید: آقای خامنهای به سپاه گفته بود داوود را به کار بگیرند. یک روزی حسین دهقان به من گفت میخواهیم ۵۰۰۰ واحد مسکونی بسازیم و با داوود صحبت کنیم که بیاید مدیر این مجموعه باشد؛ داوود جواب داد «مگر من بنا هستم؟! پدر خانم من معمار است، او برود این کار را بکند، من که اینکاره نیستم». اهانتی بود به داوود.
او در ادامه افزود: منظور آقا هم از بهکار گرفتن این نبود. داوود نظامی بود و در مسائل نظامی صاحب نظر بود و اهانتی بود که برود ساختمانسازی انجام دهد. او هم رفت کارگاهش را راه انداخت و تا آخر هم همانجا بود. داوود نخواست از جنگ دور شود؛ حسن بهمنی و سایرین هم نخواستند و هیچکدام از بچههای لشگر ۱۰ رها نکردند و تا آخر ماندند. برخی ممکن است در لشکر ۱۰ نماندند و رفتند به لشکر ۲۷ زخمی یا شهید شدند.
پیام رهبری برای «سردار رشید اسلام»
آیتالله خامنهای در پیامی برای شهادت داوود کریمی از او با عنوان «سردار رشید اسلام» یاد کردند که «در همهی دوران پس از انقلاب دارای صدق و صفا» بوده است.
متن کامل این پیام که در ۱۸ شهریور ۸۳ صادر شده را میتوانید در ادامه بخوانید:
«بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت سردار رشید اسلام آقای حاج داوود کریمی را به خانواده و بازماندگان گرامی و به همه همرزمان و دوستانش تبریک و تسلیت میگویم.
اینجانب آن مرد با ایمان و ایثارگر را در همه دوران پس از انقلاب دارای صدق و صفا شناختم و آزمایش دشوار الهی در دوران ابتلا به عوارض دردناک آسیب شیمیایی را برای او هدیهای معنوی برای رشد و اعتلای روحی آن شهید عزیز میدانم.
خداوند او را با شهدای صدر اسلام محشور فرماید.
والسلام علیکم و رحمه الله
سید علی خامنه ای
1383/6/18»
حاج داوود مردی فراتر از عناوین
سردار سیدعلی صنیعخانی در سالروز شهادت حاج داوود کریمی در شهریور ۱۴۰۰ در یادداشتی در وبسایت «نازیآبادیها» نوشته بود:
حاج داوود کریمی نامآشنای نازی آبادیها و خانی آبادیها و کاسبان خیابان ری و صنعتگران بود.
حمامداری خوشرو، مردمدار در محله جهان پهلوان تختی و قالب سازی حرفه ای و دقیق که ساخت مشکل ترین قالب ها را حریف بود در خیابان ری. مبارزی سخت کوش در جمع مبارزان.
از دهه ۴۰ در ایستگاه ورزشگاه نازی آباد ساکن شدند و از سال ۱۳۴۴ در هیئت جوانان مکتب ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف به جمعمان پیوست ولی آغاز آشنایی ما با او در جلسات مرحوم سید محمدرضا جواهری زاده بود. به لحاظ کم بودن در محل و مشغولیاتی که داشت در نازی آباد خواصی از مردم او را می شناختند.
روز ۲۲ بهمن ماه آغاز حرکت و نمایاندنش به عوام گردید. آنگاه که فرماندهی جمع چوب به دستان را برای خلع سلاح کلانتری نازی آباد در دست گرفت و مانع از آسیب دیدن افراد شد.
ایفای نقش او در تشکیل کمیته انقلاب اسلامی منطقه 13 و بهره مند نمودن کمیته از آموخته هایش این کمیته را در زمره فعال ترین کمیته های چهارده گانه تهران درآورد.
او در ایجاد سپاه نقش موثری داشت و هر چه زمان جلو می رفت این نقش بیشتر از گذشته خودنمایی می کرد و توانمندی هایش را به منصه ظهور می رساند. تشکیل سپاه های استان ها از طریق دفتر هماهنگی ستاد مرکز، فرماندهی عملیات سپاه در جنوب، فرماندهی سپاه منطقه 10 و منطقه ۷ کشوری و قبول مسئولیت در کمیته انقلاب اسلامی و ایجاد قرارگاه های عملیاتی در جنوب شرقی کشور جهت مبارزه با سوداگران مرگ و خدمت در جهاد سازندگی از دیگر فعالیت های پرشمارش بود.
پس از نامهربانی هایی که شامل حالش شد. مجددا کارگاه قالب سازی را با اجاره محلی در شهرک توحید واقع در جاده بهشت زهرا که میعادگاه دوستان و یاران قدیمی بود دائر نمود و تا پایان آنجا بود. ولی از خدمتگزاری به مردم غافل نبود. در آن زمان هر خدمتی که از او برمی آمد به نظام می نمود که من شاهد خیلی از آن امور بودم که مغفول مانده است.
شهید داوود کریمی در تاریخ شانزدهم شهریور ماه 1383 به دیار حق شتافت ولی نام و یاد او از اذهان دوستان رفتنی نیست. الحق او مصداق بارز عاش سعیدا و مات سعیدا بود. روحش شاد و یادش ماندگار.
انتهای پیام
برچسب هاحاج داوود کریمی داود کریمی داوود کریمی رهبری سردار صنیع خانی سیدعلی صنیع خانی نهادهای امنیتیمنبع: انصاف نیوز