فرمانده کل سپاه پاسداران در مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی خاطرات جالبی تعریف کرد.
به گزارش مشرق، سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی، اظهار داشت: یکی از دلنشینترین جلساتی است که فرصت حضور در آن را پیدا کردهام. جامعه ورزشی ایران بخش مهمی از شخصیت کشور ماست. کشورها را همیشه با ستارگانشان میشناسند، شخصیتهایی که نام یک کشور را جهانی کرده و پرچمها را به اهتزاز درآورده تا سرود ملی کشور را طنینانداز و بازخوانی کنند.
وی افزود: اینها نماینده واقعی و عصاره یک ملت هستند که سازنده بخش مهمی از هویت، شکوه و عظمت شخصیت یک کشور به شمار میروند. اینها در دیدگاه جهانی فاتحان قلههای بزرگ هستند و جوانان جامعه دوست دارند در آن موقعیت قرار بگیرند. ورزشکاران محبوبترین اقشار هر جامعهاند و با تحمل سختیها، تلاشها و تمرینات، در میدانهای بینالمللی میدرخشند. خیلی از کشورها به واسطه ورزشکارانشان در جهان تقدیس میشوند.
بیشتر بخوانید:
خوش و بش فرمانده کل سپاه با حسن یزدانی +فیلم
سلامی خاطرنشان کرد: وقتی جام جهانی ۱۹۹۸ بود، من در لبنان بودم. هر خانواده آن تیمی را که دوست دارد برنده شود، پرچمش را در خانهاش آویزان میکند. من در بیروت ۲ پرچم برزیل و ایران را دیدم که مردم آویزان کرده بودند یعنی ورزش تا این حد مرزها را تحتتاثیر قرار میدهد چون شخصیتهایش وسعت جهانی دارند.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ورزش برای تحکیم دوستیها و نزدیکی ملتهاست، تصریح کرد: کشتی در کشور ما و جهان بسیار پرطرفدار است و هیجانات استثنایی دارد. همه اعضای بدن از گوش و بینی گرفته تا گردن و دست و پا، در این رشته درگیرند و باید قوی باشند. شخصیت ورزشکار که آرمانی و فراموشنشدنی است. سن ما به افتخارآفرینی پیشکسوتان قد میدهد، البته تلویزیون نداشتیم و از رادیو فوتبال یا کشتی را گوش میکردیم. من در حال درو کردن گندم هم رادیو ورزش گوش میکردم.
وی افزود: پیشکسوتان مثل ستاره در آسمان، صورت فلکی شخصیت ایران را ساختهاند. هرگز پوریای ولی یا جهانپهلوان تختی یا شهدای بزرگ جامعه کشتی و کشور از اذهان دور نمیشوند. بُعد قدرت و مقاومت جسمی کشتیگیر اهمیت دارد، قدرت یعنی انرژی نهفته در وجود انسان که آزاد میشود ولی مقاومت یعنی استمرار این قدرت در طول زمان. سالها زمان میبرد تا یک کشتیگیر همه ارزشهای خلقشده در وجودش را ظرف ۳ دقیقه پیاده کند. کشتی هم مهارتهای تمرین است و هم بداهههای ابتکار عمل در میدان. سوای این اما کشتیگیر یک بعد اخلاقی و درونی دارد. اگر او از شکوه نام حریف بترسد، عملکرد درستی نخواهد داشت. غربیها میگویند جداسازی بین جسم و ذهن که این اگر در طرف مقابل رخ بدهد یعنی موفقیت.
منبع: مشرق نيوز