گروه خبر خوب: در زیارت عاشورا میخوانیم «خدایا این روز روزی است که بنیامیه و پسر آن زن جگرخوار (معاویه) آن را مبارک و میمون دانستند… این روز روزی است که خاندان زیاد و مروان به خاطر قتل حسین علیهالسلام، شادمان شدند به این روز…».
آیتالله خوشوقت در یکی از کلاسهای اخلاقشان میفرمایند: «آدم باید از تمام کسانی که مرتکب این جنایت شدند، آمدند، کمک کردند، کشتند، اسیر کردند و بردند، از همهٔ اینها باید بدش بیاید، متنفر بشود، لعنت کند، از آن تبری و بیزاری پیدا کند. بعد، از آنهایی که در آیندهٔ تاریخ به این عمل فجیع و شنیع راضی شدند. خیلیها آن زمان نبودند، اما به آن جریان راضی شدند. الآن هم هستند افرادی که میگویند شهادت امام حسین(ع) حق بود چون بر خلیفهٔ زمان خروج کرد! اینها هم جزو همان افرادی هستند که برای آینده هستند، اما حضرت فرموده هر کسی در آینده آمد بداند اینها ملعون هستند. اینها را هم باید لعنت کرد. از اینها هم باید متنفر شد. اینها هم به اندازهٔ خودشان سهیم هستند در آن خونهای مقدس».
به بیان ایشان ما با خواندن زیارت عاشورا میخواهیم بگوییم ما طرفدار حق هستیم و امام حسین علیهالسلام حق بود. دیوار ضخیمی بین خود و جریان باطل میکشیم تا فاصلهمان را با این جریان قاتل و باطل حفظ کنیم. چون جریان حق و باطل همچنان ادامه دارد. همان طور که امروز هم به چشم خود میبینیم…
پس خدا را شکر که زیارت عاشورا را داریم برای جدا کردن خودمان از جماعتی که با امام حسین علیهالسلام جنگیدند، همراهی کردند، پیمان بستند و از هم پیروی کردند برای کشتن آن حضرت.
جراح چشم در پویش «مهر مهدوی» 7 نفر را رایگان جراحی کرد
عمل رایگان چشم به نیت چشمان عباس علیهالسلام
روضهٔ حضرت عباس، روضهٔ چشم است و دست، روضهٔ آب است و شرمندگی. خصوصاً آنجا که به قول شاعر، حضرت علی علیهالسلام موقع آموزش رزم به این فرزند بالابلند خود میفرمایند: «الامان از چشم شور و تیر پنهانی پسر… کاش میشد چشمهایت را بپوشانی پسر». عباس علیهالسلام ماه منیر بنیهاشم است، با زیبایی آنچنان چشمگیر که بیننده را مبهوت خود میکرد.
حالا وقتی یک جراح و متخصص چشم در پویش مردمی «مهر مهدوی»، اینطور «حضرتعباسی» و عاشقپیشه، به یاد چشمان نازنین حضرت عباس علیهالسلام، نیت میکند و 7 عمل جراحی چشم را به صورت رایگان انجام میدهد و ثواب این کار خیر را به امام زمان عجلالله فرجه تقدیم میکند، باز خود روضهای است در شکل و شمایل امروزی…
این قرار مرسوم در پویش «مهر مهدوی» است که هر کار خیر کوچک و بزرگی را به نیت امام زمان (عج) انجام میدهند و ثوابش را هم به ایشان هدیه میکنند. بچههای «مهر مهدوی» یک حدیث از حضرت مهدی (عج) را مدام در کارهایشان ذکر میکنند: «ما در رعایت حال شما کوتاهی نمیکنیم و یاد شما را از خاطر نبردهایم».
نماز اولوقت، اما فرادا؛ انجام وظیفهٔ این پلیس در قبال خالق و مخلوق
پلیس وظیفهشناس و نماز فرادا در اولوقت
بزرگان ما به بهانههای مختلف و در موقعیتهای مختلف توصیه کردهاند که «عبادت به جز خدمت خلق نیست». چه خوشسعادتند آنهایی که به این توصیه عمل میکنند و دعای خلق و رضایت خالق را از آن خود میکنند. مثل این پلیس وظیفهشناس که موقع اذان برای انجام وظیفه در قبال خالق به مسجد آمده، نمازش را خارج از جماعت و به صورت فرادا میخواند و سریع به سر شیفت برمیگردد تا از انجام وظیفه در قبال مخلوق جا نماند. خوب است این نظم و وقتشناسی را از نیروهای خدوم پلیس یاد بگیریم. هر کجا هست خدایا به سلامتش دارش…
با وجود تحریم و دشمنیها، به موفقیتهای چشمگیری در حیطهٔ پزشکی دست یافتهایم
موفقیت متخصصان داخلی در درمان جانبازان شیمیایی
جانبازان دفاع مقدس، عباسهای دوران ما هستند که ایستادگی در جبههٔ حق را در همین روزهای دنیازدگی و جولان باطل به بشریت یادآوری میکنند. چرا به بشریت؟ چون در آن جنگ جهانی علیه ایران، هر کشوری کمکی به دشمن متجاوز میکرد و داغی بر دل ایران مینشاند. داغی که بر دل ایران تازه مانده و هنوز از ما شهید میگیرد، عامل شیمیایی است.
حسن ابوالقاسمی، فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله چند روز پیش گفت: «امروز با وجود اینکه ما بیش از چند هزار جانباز شیمیایی داریم و با وجود شرایط تحریم و دشمنیها، متخصصان داخلی توانستند به موفقیتهای چشمگیری در حیطهٔ پزشکی دست یابند.». اما غمانگیز است که بگوییم باز هم تبعات حوادث شیمیایی پایانی ندارد…
ابوالقاسمی همچنین گفته بیمارستان بقیةالله تعداد قابل توجهی تخت و آمادگی کافی برای خدمت به ایثارگران عزیز را دارد و بخشی از بیمارستان با بهترین امکانات لازم، مهیای حوادث غیرمترقبهٔ اینچنینی شده است.
این صاحبخانهٔ دغدغهمند اصفهانی با یک تیر، چند نشان فرهنگی زد!
خدا این صاحبخانهها را زیاد کند/ تخفیف بیشتر برای فرزندان بیشتر!
همیشه انجام کارهای بنیادی را از دولتها انتظار داریم. تا حدودی انتظار بهجایی هم هست. اما فرد فرد جامعه چه وظیفهای دارند؟ چه نقشی دارند در هر کدام از بحرانها و شرایط ویژهای که بر کشور حاکم میشود؟ آیا جز این است که همگی باید تغییر را از خودمان شروع کنیم؟ جز این است که هر کدام باید جریانی برای بهبود شکل دهیم یا دستکم قدمی برای بهبود شرایط برداریم؟
این پدر اصفهانی یکی از همین قدمها را برداشته. کشور با مشکل پیری و کاهش جمعیت روبهروست. او در شرایطی که بسیاری از صاحبخانهها خانهشان را به خانوادههای پرجمعیت نمیدهند، خانهاش را فقط به بچهدارها اجاره میدهد. آن هم با تخفیف ویژه بابت هر فرزند و تخفیف دیگری بابت پوشش برتر اسلامی خانم خانه. البته با این قید که آن خانواده سگ و گربه در خانه نگه ندارند! آن هم این روزها که شبکههای فارسیزبان و سلبریتیها نگهداری از سگ و گربه در خانه را تبلیغ میکنند. یک تیر و چند نشان.
وظیفهٔ دولت و حاکمیت به جای خود؛ ما برای افزایش فرزندآوری و نجات آیندهٔ کشورمان چه کردهایم؟ از این پدر اصفهانی یاد بگیریم…
فرزندآوری در سبک زندگی امام حسین علیهالسلام
در واقعهٔ عاشورا میبینیم که امام حسین علیهالسلام با تمام خانوادهٔ خود به کربلا میروند. خانوادهای که از جوان رشیدی مثل حضرت علیاکبر علیهالسلام در آن نقش فرزندی دارد تا رقیهٔ 3ساله و علیاصغر 6ماهه.
با یک حساب و کتاب سر انگشتی از تاریخ و سن و سال ها میبینیم که امام حسین علیهالسلام بعد از 50سالگی دو بار فرزنددار شدهاند، آن هم در حالی که یک فرزند جوان داشتهاند؛ چیزی که به غلط در عرف جدید، ناپسند و باعث آبروریزی شمرده میشود.
هیچکس جز امام معصوم شایستگی تعیین درست و غلط را در سبک زندگی انسان ندارد. پس شایسته است که در تمام امور زندگی، از جمله فرزندآوری، به ایشان نگاه کنیم و از ایشان درس بگیریم…
خوشخبر باشید!
و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکههای اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکههای اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمیکند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیانتان داشته باشید.
منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوشخبر باشید.
منبع: فارس