روایت خانواده صالح العاروری از افتخار به شهادتش

روایت خانواده صالح العاروری از افتخار به شهادتش

کمتر کسی از مردم شناختی از این مرد میدان مقاومت دارد چون او نیز همچون سایر قهرمانان حماسی جبهه مقاومت اکثر کارهایش را در سکوت و گمنامی پیش می‌برد.

  • جاباما -استیکی سایت

به گزارش مشرق، سه‌شنبه شب گذشته بود که ساعتی بعد از شنیدن صدای انفجار در حوالی بیروت خبر ترور و شهادت صالح العاروری، نایب رئیس دفتر سیاسی حماس به دست رژیم صهیونیستی منتشر شد. کسی که سال‌ها در صدر لیست ترور این رژیم غاصب بود.

نامش صالح بود و بسیاری او را شیخ صدا می‌کردند. دانش‌آموخته علوم اسلامی در دانشگاه الخلیل که رد پای او در بسیاری از عملیات ضد صهیونیستی دیده می‌شد. مغز متفکری که عملیات در کرانه باختری را از بیروت مدیریت می‌کرد. او در یک سال گذشته، هدف شماره یک ترور صهیونیست‌ها بود. اما چرا سال‌ها اسرائیل به دنبال از بین بردن او بود. و از آمدن نامش لرزه بر اندام افسران اسرائیلی می‌افتاد؟

کمتر کسی از مردم شناختی از این مرد میدان مقاومت دارد چون او نیز همچون سایر قهرمانان حماسی جبهه مقاومت اکثر کارهایش را در سکوت و گمنامی پیش می برد. هرچند گروه های مقاومت، مسئولین بلند پایه و البته دشمنان مقاومت در منطقه او را خوب می شناختند. همین سناخت از او بر دشمن ثابت کرد که تنها با از بین بردنش می تواند با تفکراتش مقابله کند. صالح العاروره را بهتر بشناسید:

خانواده این فرمانده مقاومت فلسطین که همه عمرش را در راه مبارزه با ظلم رژیم صهیونیستی سپری کرد نیز هدف او را به خوبی می شناختند و یقین داشتند روزی به شهادت خواهد رسید. شهادت عاقبت بسیاری از مبارزان فلسطینی است و خانواده ها در این مقاومت با حمایت همه جانبه خود از مبارزان نقش اول را ایفا می کنند. مادر شهید صالح العاروری هنگام شنیدن خبر شهادت فرزندش با آرامشی مثال زدنی گفت: «تقبل الله یُمّا.. تقبل الله» (قبول باشه مادر، قبول باشه)

او پس شنیدن خبر شهادت می‌گوید: «صالح شهید شده، خداوند او را رحمت کند، ناراحت و غمگین نباشید، شهادت را به او تبریک بگویید، او هم کسی مثل مردم غزه بود، می‌گفت همه دوستانم شهید شدند، فقط من مانده‌ام، شهادت را بسیار دوست داشت و سپاس برای خدا که به آن رسید.»

خواهر او نیز همانند مادر با ایستادگی از خبر شهادت برادر استقبال می‌کند و می‌گوید: «حمد و سپاس برای خداوند که با شهادت صالح ما را سربلند کرد…شهادت آرزویی بود که همیشه در پی آن بود.»

صالح العاروری سال ۱۹۶۶ در شهرک العاروره در نزدیکی شهر رام الله در کرانه باختری به دنیا آمد. مدرک لیسانس خود را در رشته فقه و حقوق اسلامی از دانشگاه الخلیل در کرانه باختری دریافت کرد. سال ۱۹۸۵ رهبر جنبش اسلامی دانشجویی در دانشگاه الخلیل شد. پس از تاسیس جنبش حماس در اواخر سال ۱۹۸۷ العاروری نیز به آن ملحق شد. طی سال‌های ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۲ دو بار به اتهام فعالیت در جنبش حماس اسیر و به بازداشت موقت درآمد. شهید العاروری از بنیانگذاران گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی حماس است. او طی سال‌های ۱۹۹۱ و ۱۹۹۲ هسته‌های اولیه شاخه نظامی حماس را در کرانه باختری پایه‌گذاری کرد. ارتش رژیم صهیونیستی سال ۱۹۹۲ مجددا او را به اسارت گرفت و به اتهام تاسیس گردان‌های قسام در کرانه باختری به ۱۵ سال حبس محکوم کرد.

او سال ۲۰۰۷ آزاد شد اما رژیم صهیونیستی سه ماه بعد مجددا او را به اسارت گرفت و تا سال ۲۰۱۰ در اسارت بود. دیوان عالی رژیم صهیونیستی او را پس از آزادی به خارج از فلسطین تبعید کرد. العاروری پس از آزادی به عنوان عضو دفتر سیاسی حماس انتخاب شد. او یکی از اعضای تیم مذاکره کننده حماس در جریان قرارداد مبادله اسرا در سال ۲۰۱۱ موسوم به قرارداد «وفاداری به آزادگان» بود که به موجب آن در نتیجه پافشاری و استقامت حماس ۱۰۲۷ اسیر فلسطینی در مقابل «گلعاد شالیت» نظامی اسیر اسرائیلی آزاد شدند. شهید صالح العاروری اکتبر ۲۰۱۷ به عنوان نایب رئیس دفتر سیاسی حماس انتخاب شد. او در نهایت شامگاه سه شنبه ۲ ژانویه ۲۰۲۴ در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید.

منبع: مشرق نيوز

منتشر شده

در دسته بندی

,

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.