اختراعات ثروت ساز در قلب ایلام

اختراعات ثروت ساز در قلب ایلام

خبرگزاری فارس_ایلام؛کبری هواسی: تولید برق از عبور خودرو در بزرگراه ها،‌ تولیدات صنایع الکترونیکی نظامی، تولید هواپیمای بدون سرنشین و… تنها برخی از اختراعات این جوانان مرز و بوم است.

بی شک شنیدن نام ایرانی ها در صدر نهادهای پژوهشی و شرکت های بزرگ صنعتی دنیا مایه افتخار برای همه هموطنان است اما وقتی دقیق تر به این موضوع فکر می کنیم متوجه می شویم که بسیاری از این افراد، جوانان زیر 36 سال هستند؛ افرادی که هنوز که هنوز است به وطنشان عشق می ورزند اما به دلیل کج سلیقگی برخی مدیران اجرایی مجبور به مهاجرت شده اند.

موضوعی که با وجود تذکرات مکرر مقام معظم رهبری، باعث شد تا ایشان بار دیگر و این بار در میان مردم بر لزوم حمایت از اختراعات داخلی جوانان و حمایت از محصولات دانش بنیان و نوآورانه تاکید کنند.

حمایت از ایده‌ها یکی از دغدغه‌های جدی کارآفرینان یا کسانی است که علاقه‌مند به حوزه کارآفرینی هستند و می‌خواهند در این عرصه فعالیت کنند.

امین رستم نیا مخترع ۳۶ ساله ایلامی است که با ساخت محصول نوآورانه دستگاه برش و حکاکی لیزری ویژه مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۰ توانسته شیوه ای نوین را در حوزه مشاغل خانگی به وجود آورد.

این مخترع ایلامی در گفت و گو با فارس گفت: این دستگاه در قالب یک دستگاه رومیزی به صورت ویژه ای برای کار روی انواع چرم جهت سفارشی سازی حک انواع عکس و لگو روی چرم، برش دقیق چرم در مشاغل خانگی حوزه مصنوعات چرمی، برش انواع نمد و پارچه، حکاکی روی انواع شیشه و آینه، برش و حکاکی انواع چوب و… مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود: از ویژگی های منحصر به فرد این دستگاه قیمت پایین آن نسبت به نمونه های مشابه خارجی و سهولت در دادن انواع فایل و عکس به دستگاه از طریق تلفن همراه و با سرعت بالا است که این مهم با نرم افزار اختصاصی و بومی طراحی شده به راحتی و بدون نیاز به داشتن دانش فنی بالا توسط کاربر قابل انجام و اجرا است.

با بکارگیری این دستگاه متصدیان مشاغل خانگی می توانند با ایجاد ارزش افزوده بالا برای تولیدات چرمی و چوبی خود، محصولات سفارشی تولید کرده و بازار انحصاری و مناسب تری را برای محصولات خود ایجاد کنند.

رستم نیا در ادامه گفت: از مهمترین اقدامات صورت گرفته در کنار ارائه دستگاه، ارائه آموزش های لازم جهت کار با دستگاه به صاحبان مشاغل خانگی و خانم های خانه دار، در کنار گارانتی یکساله و خدمات پس از فروش است.

وی در پایان ضمن تشکر از نهادهای حمایتی نظیر پارک علم و فناوری استان ایلام افزود: از مهمترین انتظارات از مسئولان توسعه بازار این محصول و معرفی محصول به مخاطبان جامعه هدف در حوزه مشاغل خانگی حوزه چرم، کیف دوزی و همچنین اعطای تسهیلات به این مشاغل جهت خرید دستگاه مذکور و یا در قالب حمایت های خرید لیزینگی است.

در ایران اختراعات با یک سکه از آنها قدردانی و به بایگانی می روند اما در خارج کشور در کمترین زمان به تولید انبوه می رسند‌‌.

این تولیدات توسط جوانان ایرانی تولید اما به دلیل بی توجهی بعدها به اسم کشوری خارجی وارد ایران می شود.

بهتر است دولت به جای داشتن دغدغه فرار مغزها تدابیر لازم را برای حمایت از مخترعین و مبتکرین و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم جهت ساخت، انبوه سازی و تجاری کردن ایده‌ها را داشته باشد.

پایان پیام

منبع: فارس

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.