بر اساس گزارش اخیر نشریه بریتانیایی سان، انتخابهای غذایی نادرست میتواند یکی از عوامل اصلی اختلال در خواب و کاهش کیفیت آن باشد.
بر اساس این گزارش، مصرف برخی غذاها و نوشیدنیها مانند سسهای تند، سوپ گوجه فرنگی، شکلات، آب، گوشت قرمز، سوسیس و کالباس، اسموتیهای پرقند و حتی کلم بروکلی میتواند با ایجاد اختلال در فرایند هضم و جذب مواد غذایی، بالا بردن دمای بدن، افزایش فشارخون و ایجاد نفخ و گاز، باعث برهم خوردن کیفیت و مدت خواب شبانه شود.
کارشناسان توصیه میکنند جهت داشتن خوابی راحت و با کیفیت، از مصرف غذاهای سنگین، چرب و تند و نوشیدنیهای قندی و کافئیندار در ساعات نزدیک به خواب خودداری کرد. همچنین پرهیز از مصرف زیاد آب و مایعات در دو ساعت قبل از خواب میتواند از بروز اختلالات خواب بکاهد.
البته هنوز مطالعات کافی در خصوص تاثیر دقیق انواع مواد غذایی بر کیفیت خواب انجام نشده و نیاز است مطالعات بیشتری در این حوزه صورت گیرد.
اما به نظر میرسد رعایت یک رژیم غذایی متعادل و سالم در طول روز و پرهیز از مصرف غذاهای سنگین و تحریککننده قبل از خواب، میتواند در بهبود کیفیت خواب شبانه موثر باشد.
البته همچنان بررسیهای بیشتری برای تایید ارتباط مستقیم بین انتخابهای غذایی و کیفیت خواب مورد نیاز است. منبع: ايتنا
به اندازه کافی بخوابید تا دیابت و مرض قلب نگیرید!
- تکمیل مثلت پرتغالیها در النصر عربستان
- افشاری: سطح کیفی مسابقات بغداد نسبتا بالا بود/ با ترکیبی جوان در رقابتها شرکت کردیم
- معاون وزیر ارتباطات: دولت پلتفرمی هوشمند و دیجیتال، آینده حکمرانی را شکل می دهد.
- هوش مصنوعی در یک موبایل جایگزین اپلیکیشن شد
- ویروس، اردوی تیم ملی کشتی آزاد را زودتر تعطیل کرد
- روزنامه موندو| تهدید عربستان
- روزنامه گاتزتا| اینجا توقف کنید
- تکمیل مثلت پرتغالیها در النصر عربستان
- روزنامه مارکا| پیش به سوی جام دوم
- خسرو حیدری با تساوی در لیگ دسته اول شروع کرد !
با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)
یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاههای معتبر خبری است.