این حسگر از جنس سلولز استات است که یک ماده گیاهی زیستتخریبپذیر و سازگار با محیط زیست میباشد.
پژوهشگران با استفاده از روش ریختهگری، استات سلولز را تولید کرده و سپس آن را در قالبی شکلدهی نمودند. در مرحله بعد 3 الکترود سیستم الکتروشیمیایی را روی آن چاپ نمودند.
برای آزمایش این حسگر، آن را به گوجهفرنگی و کاهو متصل کردند. نتایج حاکی از آن بود که این حسگر توانایی تشخیص سموم را به خوبی سایر روشهای شیمیایی دارد.
این اختراع میتواند کمک شایانی به مقامات بهداشتی، کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات ارگانیک نماید تا بتوانند عاری بودن محصولات خود از سموم را تأیید کنند. همچنین با توجه به زیستتخریبپذیر بودن این حسگر، آسیبی به محیطزیست وارد نمیکند.
امید است این حسگر در آینده نزدیک در دسترس عموم مردم قرار گرفته و بتواند سلامت غذایی آنها را تضمین نماید. منبع: ايتنا
اختراع حسگر زیستتخریبپذیر برای تشخیص سموم در مواد غذایی
- پیروزی قاطع میلان و مارسی در شب توقف بنفیکا و شکست وستهام
- درخشانی: نتایج بینظیر گیتیپسند باعث کاهش انگیزه رقبا شد/ باشگاه با پیشنهاد خوب برای من مخالفت نمیکند
- گزینه «عجله دارم» اسنپ تاکسی حذف شده است؟
- لیگ برتر فوتبال| رقابت سرخابیها در جاده تهران – اهواز 5 روز پیش از برگزاری دربی/ سپاهان به لیگ برمیگردد؟
- احتمال دستگیری «ساسی» در عمان و استرداد به ایران
- النصر در خانه باخت
- رم و لیورپول در آستانه صعود به یک چهارم نهایی لیگ اروپا/ بایرلورکوزن از شکست گریخت
- ایلان ماسک در حال بررسی دو تغییر اساسی در “X” است.
- پیروزی پرگل رم در حضور سردار آزمون/ لیورپول در آستانه صعود در لیگ اروپا
- سرطانی که در اثر افراط در مصرف ویتامین E به وجود میآید
با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)
یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاههای معتبر خبری است.