سایه تیغه روتور آسیب دیده بالگرد اینتگریتی

سایه تیغه روتور آسیب دیده بالگرد اینتگریتی در روز ۱۸ ژانویه سال ۲۰۲۴، بالگرد خودگردان اینتگریتی طی هفتاد و دومین پرواز خود در جوّ رقیق مریخ، تا ارتفاع ۱۲ متر (۴۰ فوت) بالا رفت و به مدت ۴٫۵ ثانیه بر فراز سیاره سرخ در حالت معلق قرار گرفت. اما فرود هفتاد و دوم اینتگریتی بسیار سخت بود و در حین فرود، تماس آن با مریخ‌نورد Perseverance در حدود یک متر بالاتر از سطح مریخ قطع شد. اینتگریتی توانست این تصویر را پس از برقراری مجدد تماس بگیرد.
در تصویر برگزیده امروز ناسا سایه یکی از تیغه‌های روتور اینتگریتی دیده می‌شود که احتمالاً در هنگام فرود آسیب دیده است. به همین خاطر اینتگریتی تاریخ‌ساز در طول بیش از هزار روز کاوش در مریخ که از حد انتظارات فراتر بود، به عملیات پرواز خود پایان داد. بالگرد مریخ اینتگریتی که با نام مستعار جینی نیز شناخته می‌شود، اولین وسیله‌ای بود که در روز ۱۹ آوریل سال ۲۰۲۱ به پرواز کنترل‌شده و قدرتی در سیاره‌ای دیگر دست یافت.
گفتنی است که قبل از پرتاب، یک قطعه کوچک از بال چپ پایین هواپیمای Flyer 1 برادران رایت که اولین هواپیما برای رسیدن به پرواز کنترل‌شده و نیرومند روی سیاره زمین به شمار می‌رود، در قسمت زیرین پنل خورشیدی Ingenuity قرار گرفت.
منبع: ايتنا

منتشر شده

در دسته بندی

,

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.