اسدی: روند ناکامی دوچرخه‌سواری از چند سال قبل آغاز شده/ برای اعزام نکردن با کمیته فنی و مربیان چالش دارم

بدون تصویر

– اخبار ورزشی –

رسول اسدی رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره عملکرد تیم ملی دوچرخه‌سواری در رقابت‌های پیست قهرمانی آسیا که با نتایجی دور از انتظار همراه بود و بدون کسب مدال نیز خاتمه یافت، اظهار داشت: این یک اتفاق نبود، بلکه چندمین بار بود که در قهرمانی آسیا نتیجه نمی‌گیریم. در واقع این نتیجه نگرفتن از چند سال قبل شروع شده و دلایل مختلفی هم دارد. یکی از این دلایل عدم وجود پیست چوبی است که ما نمی‌توانیم این مسئله را انکار کنیم.دوچرخه‌سواری پیست قهرمانی آسیا| پایان کار رکابزنان ایران بدون کسب حتی یک مدال

وی افزود: من نمی‌توانم نمره 20 به عملکرد فنی خودمان بدهم و اگر انتقادی هم باشد، باید بخش فنی جوابگو باشد. من در هیچ زمانی در بخش فنی دخالت نمی‌کنم و اینجا هم هیچ دخالتی نداشتم. در این دوره نیز در حد وسع فدراسیون، هر چیزی که خواستند، مهیا شده، ولی یک‌سری مسائل خارج از توان فدراسیون است که اینها غیر قابل انکار هستند، مثل پیست چوبی. در واقع مانند این است که زمین فوتبال نداشته باشیم و بخواهیم فوتبال بازی کنیم.

اسدی ادامه داد: درباره تجهیزات هم همین مشکلات را داریم. فدراسیون دوچرخه‌سواری یک فدراسیون تجهیزات محور است. من در گزارش به وزیر ورزش هم عنوان کردم برای آنکه بتوانیم در رقابت‌های مختلف آن هم نه به صورت ایده‌آل شرکت کنیم، سالانه 100 هزار دلار باید برای تجهیزات هزینه کنیم. اینگونه هم نیست که بلافاصله پس از خرید تجهیزات بگوییم که می‌توانیم از ژاپن پیشی بگیریم. این پول باید هر ساله در بخش تجهیزات فدراسیون هزینه شود و هر بار که مستهلک شد، به رده‌های پایین تر منتقل شود. در واقع این چرخه چند بار که اجرا شود، ثمره‌اش را در مسابقات قهرمانی آسیا می‌بینیم.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری عنوان کرد: من در یک چارچوب منطقی کار می‌کنم و فدراسیون را جلو می‌برم و این کار را هم می‌کنم، ولی میان‌بُر و معجزه‌ای در کار نیست. باید ساختار اداری، بدهی و … درست شود و ثمره‌اش را یک ورزشکار با قهرمانی می‌بیند. شاید اصلاً این کارهایی که انجام می‌دهیم، به دوران مدیریت خودمان کفاف ندهد، اما الان به غیر از این چاره‌ای نیست.

اسدی گفت: این نتیجه‌ای هم که می‌بینید، اولین بار نیست و چندین بار اتفاق افتاده و در واقع این روند از چند سال قبل شروع شده است. این تیم حاصل چندین سال قبل است که رها شده بود. البته ایراداتی به بخش فنی وارد است. از جوانان انتظار داشتم که بهتر نتیجه بگیرد و این مسئله باید در کمیته فنی بحث شود. من در رده جوانان تاکید داشتم و برایش اردو گذاشتم و هر کاری که در حد وسع فدراسیون بود، انجام دادم. عملکرد در بخش جوانان ناراحت کننده بود. ضمن اینکه نتیجه بانوان که معلوم بود.

وی در پاسخ به این سوال که «با توجه به اینکه همه به نتیجه نگاه می‌کنند، آیا قبول دارید این نتایج وجهه دوچرخه‌سواری را پایین می‌آورد؟» تصریح کرد: کمیته فنی باید به این نتیجه برسد که واقعاً وقتی این زیرساخت را نداریم، باید با تعداد کمتری شرکت کنیم که وجهه دوچرخه‌سواری هم حفظ شود. بخشی از این مشکلاتم من از همین کادر فنی و کمیته فنی است. وقتی جلو می‌آیند، فقط می‌گویند که اعزام کنید. در حالی که وقتی زیرساخت لازم وجود ندارد، چه اصراری بر این همه اعزام است که دست آخر هم آن نفر اعزامی دهم شود. این همه نفرات اعزام را نکنید تا برای زیرساخت هزینه شود.

اسدی در این باره ادامه داد: من در جلسات خصوصی تلاش زیادی می‌کنم، اما نمی‌توانم اینها را قانع کنم. وقتی که می‌دانیم نتیجه نمی‌گیریم، چرا مربی می‌آید و می‌گوید که فلان نفر طلا می‌گیرد یا در حد جهانی است؟ وقتی یک مربی چنین حرفی بزند و من هم اعزام نکنم، می‌گویند که اگر اعزام می‌شد، طلا می‌گرفت، ولی الان آن مربی باید پاسخگو باشد که چرا حرف از طلا می‌زند، اما نتیجه‌ای به ثبت نمی‌رسد.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری خاطرنشان کرد: بخشی از چالش ما همین است. هر کسی از در اتاق وارد می‌شود، می‌گوید که طلا می‌گیریم. این یعنی چه؟ حرف من این است که وقتی نتیجه نگرفته نمی‌شود، چرا 15 نفر اعزام می‌شوند؟ خُب این اجازه را بدهید که برای زیرساخت هزینه کنیم و برای مثال مسابقات تدارکاتی برای جوانان داشته باشیم. جامعه دوچرخه‌سواری باید از این نقطه رد شود، من که نمی‌توانم در مسائل فنی دخالت مستقیم کنم. خود اعضای کمیته فنی باید در این باره به نتیجه برسند. اگر می‌توانستیم پول را حفظ کنیم، 2 دوچرخه می‌خریدیم یا تیم جوانان را به مسابقه تدارکاتی با تعداد بیشتر می‌فرستادیم.

اسدی گفت: من هم از این بخش ناراحتم، ولی یک‌سری نواقص هم اجتناب‌ناپذیر است. پیست و تجهیزات نداریم، ضمن اینکه مسابقه هم در زمستان برگزار می‌شود. ما نیاز به پیست چوبی داریم. در اهواز پیست روباز وجود دارد که به دلیل گرما نمی‌توان تمرین کرد. این شرایط برای پیست تبریز به دلیل سرما وجود دارد. الان هم هیچ کدام استاندارد نیستند.

وی در پاسخ به این سوال که «آیا درخصوص بودجه با وزیر ورزش رایزنی کرد یا خیر؟» اظهار داشت: صد درصد. من گزارش دادم و وزیر هم درباره تجهیزات قول مساعد داد که این اتفاق بیفتد.

اسدی عنوان کرد: معجزه‌ای در کار نیست که بگوییم این مسائل از فردا درست می‌شود. مشکل این است که وقتی یک مربی گزارش غیر واقعی می‌دهد، من هم می‌دانم که دروغ می‌گوید، اما اگر اعزام نکنم، می‌گویند که فلان رکابزن طلایی بودند و ما اجازه اعزام ندادیم. پس مجبورم اجازه بدهم. ان‌شاءالله بتوانیم در آینده تصمیمات بهتری بگیریم.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

منتشر شده

در دسته بندی

,

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.