فعال شدن ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه «آب»

به گزارش سیتنا، مریم کارگرنجفی در آئین رونمایی برنامه‌های بهره‎وری وزارت نیرو در حوزه آب و برق و امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه بهره‌وری بخش آب میان وزارت نیرو، سازمان ملی بهره‌وری ایران و مرکز مدیریت طرح‎های کلان و پیشران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: اقدامات قابل ملاحظه‌ای در سایه برقراری تعامل مثبت با سازمان ملی بهره‌وری ایران در حوزه انرژی صورت گرفت که می‌توان به رویداد نوآوری بهره‌ور در حوزه انرژی اشاره کرد.

معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو در این زمینه تصریح کرد: این رویداد هم‌اکنون مراحل نهایی را طی می‌کند تا نتایج اعلام خواهد شد.

اقدامات قابل ملاحظه‌ای در سایه برقراری تعامل مثبت با سازمان ملی بهره‌وری ایران در حوزه انرژی صورت گرفت.

وی یادآور شد: در مجموعه وزارت نیرو ۳۹ میلیون مشترک برق، ۲۵ میلیون مشترک آب، و ۱۷۰ شرکت و سازمان آب و برق وجود دارد و در کنار آن ۱۷۶هزار نیروی انسانی، به طور مستقیم و غیرمستقیم با مجموعه صنعت آب و برق همکاری می‌کنند.

کارگرنجفی اضافه کرد: در حوزه بهره‌وری علاوه بر تکالیف قانونی و پیگیری‌هایی که از طریق سازمان و مراجع نظارتی انجام می‌شود، ناترازی‌های موجود در حوزه آب و برق ما را به سمت بهره‌وری سوق می‌دهد.

معاون وزیر نیرو در ادامه به تاکید وزیر نیرو درخصوص ارتقای سطح بهره‌وری آب و برق اشاره کرد و افزود: وزیر نیرو ارتقای بهره‌وری در آب و برق را گنج پنهان یاد کردند. همچنین در جلسات شورای معاونین چندین مرتبه گزارش موضوع بهره‌وری ارائه شده است. در نظر است از ابتدای سال آینده طی فراخوانی با همکاری ستاد آب و اقلیم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نشست‌های تخصصی با هدف رفع مشکلات و سهولت در انجام کار با شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه آب برگزار شود.

وی ضمن ارزیابی مثبت فعالیت‌های صورت گرفته در کمیته بهره‌وری، یادآور شد: در حوزه بهره‌وری آب نیازمند پیشبرد اقدامات ویژه هستیم، از ۱۰۰۰ شرکت دانش‌بنیانی که در همکاری با وزارت نیرو قرار دارند، ۲۰۰ شرکت مربوط به آب و ۸۰۰ شرکت مربوط به حوزه برق است.

​تدوین نظام مسائل بهره‌وری صنعت آب و برق

همچنین "مرتضی بخشایش" به بخش‌نامه ابلاغی وزیر نیرو به شرکت‌های صنعت آب و برق اشاره کرد و گفت: ارتقای سیاست‌ها، قوانین و ضوابط بهره‌وری، فرهنگ‌سازی بهره‌وری، توسعه شاخص‌ها و سنجش بهره‌وری، ارتقای بهره‌وری نیروی انسانی، توسعه پیشران‌های عملکردی با رویکرد بهره‌وری، هم افزایی اقدامات و مطالعات بهره‌وری و ارتقای فعالیت کمیته‌ها و متولیان بهره‌وری از مهم‌ترین محورهای این بخش‌نامه است.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و نوسازی وزارت نیرو افزود: همچنین معاونت سرمایه‌انسانی، تحقیقات و فناوری برنامه ویژه‌ای را در حوزه بهره‌وری در هفت محور تدوین کرد که اطلاعات آن به شرکت‌ها ارسال شد، بر این اساس شرکت‌ها بر اساس اجرای بخش‌نامه وزیر نیرو در پایان امسال مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی به تدوین نظام مسائل بهره‌وری صنعت آب و برق اشاره کرد و گفت: همچنین در این راستا برنامه‌های ارتقای بهره‌وری در صنعت آب و برق به تائید سازمان ملی بهره‌وری رسید.

بخشایش یادآور شد: از شرکت‌های زیرمجموعه خواسته‌ایم گزارش اقدامات بهره‌ورانه خود را تدوین کنند. در همین راستا هفت اقدام بخش منابع آب، ۱۱ اقدام بخش آب و فاضلاب، ۱۱ اقدام بخش توانیر، سه اقدام بخش برق حرارتی، پنج اقدام پژوهشگاه، پنج اقدام موسسه تحقیقات آب، پنج اقدام ساتبا و سه اقدام ساتکاب در این مجموعه گزارش شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و نوسازی وزارت نیرو در پایان از رویداد نوآوری بهره‌ور در بخش انرژی سخن به میان آورد و خاطرنشان کرد: طرح‌های نهایی در مرحله داوری است و امید است ثمربخش باشد.

انتهای پیام

منبع: سیتنا

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.