کمک‌ دولت بایدن برای افزایش تولید تراشه در خاک آمریکا؛ شرکت اینتل ۲۰ میلیارد دلار دریافت کرد

به گزارش سیتنا از رسانه‌های آمریکا، بایدن در جریان بازدید از یکی از کارخانجات اینتل، از توافق اولیه برای هشت ‌و ‌نیم میلیارد دلار کمک بلاعوض و حداکثر یازده میلیارد دلار وام برای شرکت اینتل در ایالت آریزونا خبر داد؛ پولی که برای ساخت دو کارخانه تازه و نوسازی یک کارخانه فعال قدیمی استفاده خواهد شد.

بایدن با اشاره به این که همه‌گیری کووید به کمبود نیمه‌رسانه‌ها کمک کرد و منجر به تعطیلی کارخانه‌ها و افزایش قیمت‌ها شد، گفت از آن زمان مصمم به سرمایه‌گذاری برای ساخت تراشه در داخل آمریکا شد. او افزود، «ما پس از ۴۰ سال، اجازه خواهیم داد ساخت نیمه‌رسانه‌های پیشرفته به اینجا، آمریکا، بازگردد.»

جینا ریموندو وزیر بازرگانی دولت بایدن این کمک مالی را یکی از بزرگترین سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در تولید نیمه‌رسانه‌ها در داخل ایالات متحده خواند و گفت، دولت امیدوار است تا سال ۲۰۳۰ از طریق برنامه یارانه، سهم ایالات متحده را در تولید تراشه‌های پیشرفته از صفر به ۲۰ درصد افزایش دهد.

جو بایدن پیشتر در مرداد ۱۴۰۱ قانون تشویقی «تراشه‌ها و علم» را با هدف گسترش و ساخت قطعات الکترونیک در خاک آمریکا و در نتیجه کاهش وابستگی به چین و حفظ پرچم‌داری ایالات متحده در حوزه روبه‌رشد صنایع الکترونیک امضا کرد.

در این قانون که از پشتیبانی دو حزبی برخوردار شد و به تصویب کنگره رسید، مشوق‌هایی بالغ بر ۲۸۰ میلیارد دلار برای صنایع مرتبط با ساخت تراشه در آمریکا و دیگر حوزه‌های مرتبط با تراشه‌ها و نیمه‌رسانه‌ها، در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

منبع: سیتنا

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.