از آب میوه تا کورن فلکس؛ این صبحانه‌ها سلامتی شما را به خطر می‌اندازد!

از آب میوه تا کورن فلکس؛ این صبحانه‌ها سلامتی شما را به خطر می‌اندازد!
این وعده غذایی مانند یک شمشیر دو لبه عمل می‌کند و می‌تواند سلامت شما را بهبود بخشد یا از بین ببرد.
در این مطلب به تعدادی از مواد غذایی که نباید صبح‌ها مصرف شوند، به نقل از روزنامه همشهری اشاره می‌کنیم:
آب میوه
آب میوه‌ها اغلب به عنوان یک گزینه صبحانه سالم در نظر گرفته می‌شوند، زیرا حاوی مواد مغذی به دست آمده از میوه‌های تازه هستند. اما شاید شگفت زده شوید اگر بدانید یک لیوان آب میوه در واقع پر از ساکارز و فروکتوز است که ممکن است سطح قند را افزایش دهد.
اگر می‌خواهید میزان آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها را در رژیم غذایی خود افزیش دهید، بهتر است برای صبحانه از میوه‌های تازه استفاده کنید تا مقداری فیبر سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
نودل
رشته فرنگی یا (نودل) اغلب با سرخ کردن رشته‌های خمیر درست می‌شود، بنابراین مهم نیست از چه آردی برای تهیه رشته استفاده شده است، فرآیند سرخ کردن آن را ناسالم می کند. مخصوصا وقتی دوباره با روغن، سبزیجات و ادویه جات پخته شود. بنابراین، بهتر است از مصرف نودل در صبح خودداری کنید، زیرا وجود چربی‌ها، گلوتن و کربوهیدرات با هم منجر به افزایش وزن می‌شود.
ماست طعم دار
مصرف ماست طعم‌دار بسته‌بندی شده به عنوان صبحانه می‌تواند گزینه خوبی تلقی شود اما باید بدانید که این ماست‌های طعم‌دار حاوی طعم‌های مصنوعی، قندهای تصفیه‌شده و مواد نگهدارنده هستند.
مصرف منظم آن می‌تواند خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی را افزایش دهد. بنابراین، بهتر است مصرف آن‌ها را محدود کرده و به جای آن‌ها، از ماست‌های طبیعی و بدون افزودنی‌ها استفاده کنید.
گرانولا (ترکیبی از غلات، میوه‌های خشک و آجیل)
گرانولا یکی از خوشمزه ترین مخلوط غلات، میوه های خشک و آجیل است، اما تعجب خواهید کرد اگر بدانید که این طعم شیرین و بافت ترد با افزودن قسمت‌هایی از تخم مرغ، مواد افزودنی و شکر به دست می‌آید که منجر به افزایش ناگهانی سطح قند بدن شده و باعث می شود بعد از مدتی احساس خستگی کنید.
کورن فلکس
کورن فلکس (برگه ذرت) یکی از محبوب ترین گزینه‌های صبحانه در سراسر دنیا است، ما اگر بدانید که این گزینه بسیار فرآوری شده و تصفیه شده است و سرشار از شکر و نمک است، ممکن است نظرتان درباره آن تغییر کند.
در واقع، فرآوری دانه‌های ذرت باعث کاهش فیبر و مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌شود و مصرف منظم آن ممکن است منجر به مشکلاتی مانند افزایش وزن، افزایش سطح قند خون و افزایش خطر بروز بیماری‌های قلبی شود. بنابراین، بهتر است مصرف این محصول را محدود کرده و به جای آن، از گزینه‌های صبحانه با میزان بیشتری فیبر و مواد مغذی استفاده کنید. منبع: ايتنا

منتشر شده

در دسته بندی

,

با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.