کریدور خراسان رضوی و مازندران راه‌اندازی می‌شود

کریدور خراسان رضوی و مازندران راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از نوشهر، سیدمحمود حسینی‌پور عصر امروز در نشست با فعالان گردشگری استان با بیان اینکه زمان گلایه‌گذاری و انتقادهایی که ممکن است ما را به جلو سوق ندهد گذشت، اظهار کرد: یکی از اهدف دولت مردمی سیزدهم موضوع گردشگری است که از روز اول فعال‌سازی آن را در دستور کار قرار دادیم.

وی مازندران را لنگرگاه گردشگری ایران معرفی کرد و بیان کرد: طبیعت استان مازندران از منظر کارشناسان منابع طبیعی و محیط زیست در مقایسه با جهان یک نقطه بی‌نظیر است.

استاندار مازندران ضمن اشاره به اینکه تمدن مردم مازندران باعث نگهداری جنگل هیرکانی شده است، افزود: مردم مازندران از این جنگل صیانت کردند.

وی به مزیت‌های فراوانی استان مازندران در حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: این مزیت ها بالقوه است که باید به بالفعل تبدیل شود و در در اختیار گردشگران ایرانی و خارجی قرار بگیرد.

استاندار مازندران افزود: دریا، ساحل، جلگه، جنگل، کوهستان از موهبت‌های الهی این استان است و هر کسی که فاصله کم دریا تا جنگل را بییند متحیر می‌شود.

حسینی‌پور ضمن بیان اینکه یکی از کارها بزرگ در این حوزه تبدیل مسافر به گردشگر است، بیان کرد: سالانه ۴۰ میلیون مسافر وارد مازندران می‌شود که با مدیریت این مسافران از سمت مبدا تا مقصد برای معرفی مقاصد گردشگری و اعلام آمادگی آژانس‌ها گردشگری بسیاری از مسافران به گردشگر تبدیل می‌شوند.

وی افزود: در ۱۵ روز نوروز امسال ۳۲ هزار میلیارد کارت توسط مسافران در استان مازندران کشیده شد که اگر گردشگری در این برنامه‌ریزی مشارکت کند می‌تواند این ۳۲ میلیارد را افزایش دهد.

حسینی‌پور به پرورش گردشگری سنتی در مازندران اشاره کرد و گفت: درخواست گردشگری سنتی به صنعتی ضروری است که اگر این اتفاق بیفتد فضای گردشگری متحول خواهد شد.

وی با بیان اینکه باید از روش‌های سنتی رهایی یابیم، افزود: این به منزله این نیست که سنت‌ها رهایی یابد بلکه باید در گردشگری صنعتی بستر سنت‌ها رواج یابد.

حسینی‌پور ضمن بیان اینکه در فاصله ۴۹ دقیقه‌ای از گرمای ۴۰ درجه به ۵ درجه می‌رسیم و این یکی از مزیت‌های استان مازندران است، اظهار کرد: در نخستین قدم اساسی کریدور خراسان رضوی و مازندران را راه‌اندازی کنیم.

وی افزود: اولین حکومت علویان در روستای صالحان کجور تشکیل شد که این افتخار مازندران و تمدن آن است.

حسینی‌پور به ورود ۵ میلیون مسافر خارج از کشور در سال به مشهد رضا اشاره کرد و افزود: اگر ۱۰ درصد گردشگران به استان مازندران هدایت شوند تاثیر زیادی بر رونق گردشگری اقتصادی استان دارد.

وی مازندران را کلکسیون طبیعت دنیاست دانست و افزود: محیط کندوان به عنوان منطقه ویژه گردشگری مازندران می‌شود.

حسینی‌پور با بیان اینکه از چالوس تا تونل کندوان باید مقصد گردشگری ایران و دنیا شود، عنوان کرد: رفت و آمد در این جاده مزاحم گردشگری است که بعد از خلوت شدن زیباسازی شده و بوم‌گردی‌های زیادی در مسیر ایجاد خواهد شد.

استاندار مازندران به سفر اخیر خود به روسیه اشاره کرد و گفت: در این سفر اخیر فیلمی از ظرفیت‌های مازندران به زبان روسی نمایش داده شد که مقامات روس از ظرفیت‌های موجود در استان ما شگفت‌زده و علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در این استان شدند.

وی ضمن بیان اینکه باید به مردم امید داد و با انتقاد کار درست نمی‌شود، گفت: بزرگ‌ترین همایش رویداد گردشگری کشورهای همسایه دریای خزر در مازندران در مهرماه برگزار خواهد شد.

استاندار مازندران به ۳ هزار و ۶۰۰ روستا در این استان اشاره کرد و گفت: درکندلوس نوشهر یک اتفاق فاخر رخ داده و که هر گردشگری آنجا برود با کل ایران آشنا می‌شود.

حسینی‌پور با بیان اینکه در مازندران حتی یک نفر نباید بیکار باشد، افزود: از میانکاله تاکنون بهره‌برداری گردشگری نشده است و خیلی از طبیعت‌گردان خارجی می‌توانند از شبه جزیره میانکاله دیدن کنند.

حسینی‌پور به ۹۰۰ آببندان موجود مازندران اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی برای اکوتوریسم و توریسم درمانی و استفاده از این ظرفیت‌ها وارد شود.

وی در پایان عنوان کرد: این تعاملات بعد از استان خراسان رضوی با شیراز و تبریز و کرمان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/۸۶۰۶۱/م

منبع: فارس