تیکتاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیکتاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشنهای بیشتری را به دنبال داشته باشد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحهای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بستهای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیکتاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان میدهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشنهایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل میشوند.
اقدامات تیکتاک برای فرونشاندن نگرانیها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن دادههای آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن میتواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.
هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به دادهها و نظارت بر محتوا، محدود به تیکتاک نیست. مقررات سخت گیرانهتر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشنهای آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.
فروش اجباری بیسابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیکتاک نبوده است. درآمد تیکتاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین میتواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیکتاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیکتاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.
این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیکتاک نخواهد شد بلکه باعث میشود کشورهای دیگری هم از ممنوعیتهای خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره دادههای کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیکتاک را به دلیل نگرانیهای امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.
بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتساپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی میشود. منبع: ايتنا
ممنوعیتهای بیشتر در انتظار تیکتاک
برچسبها: شبكه اجتماعی
- فریبا: 3 بازی آینده استقلال سختتر از تمام دیدارهای قبلی است
- حرف و حدیثها درباره استوری همایون شجریان
- جنجال در عربستان؛ احضار رونالدو به کمیته ضد دوپینگ!
- نتیجه پایش عملکرد اپراتورهای همراه در افزایش سرعت اینترنت
- بنویسیم یا تایپ کنیم؛ کدامیک برای تفکر، خلاقیت و آموزش مفیدتر است؟
- وال استریت ژورنال: ممنوعیت «تیک تاک» تاثیر منفی بر کمپین بایدن میگذارد
- حجازی: با تغییر مدیریت، اوضاع استقلال بهتر شد
- عکس| تصویر جالب از کودکی مهدی طارمی در زنگ ورزش مدرسه
- بازداشت بیش از ۱۰۰ فعال شرکت هرمی
- عکس| تصویر جالب از کودکی مهدی طارمی در زنگ ورزش مدرسه
با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)
یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاههای معتبر خبری است.