– اخبار ورزشی –
محمد برزگر در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره تعلیق تمامی مسابقات لیگ 2 تهران بعد از ضرب و شتم داور اظهار داشت: هر چقدر از لیگ برتر فاصله میگیرید، مسائل عجیب و غریب در فوتبال ما بیشتر میشود. 10 سال است که بدون وقفه در سطح پایه کار میکنم و 20 مورد از چنین مواردی جلوی چشمم اتفاق افتاده است. واقعاً لازم است که هیئت فوتبال تهران، کمیته داوران و مراجع ذیصلاح به مسئله ورود و با آموزش، توجه و تنبیهات مناسب از چنین موضوعاتی پیشگیری کنند.تعلیق مسابقات لیگ دو تهران به دلیل ضرب و شتم داور
وی افزود: داوران جزو اقشار زحمتکش جامعه هستند و اکثریت آنها بسیار خوب کار میکنند اما باید به بحث داوری رسیدگی شود. بعضی داوران خیلی مغرضانه سوت میزنند. ما در تیم امید مقاومت بسیج بارها از بحث داوری لطمه دیدیم با اینکه بیشتر داوران انسانهای شریف و زحمتکشی هستند. برخی اشتباهات غیرقابل اجتناب است؛ اما داوری نباید مغرضانه صورت بگیرد. حضور ناظران ویژه داوری، افزایش آموزشها و حقوق داوران به ما کمک خواهد کرد. ضربان قلب بازیکنان جوان بالا است و اگر داور 4 صحنه اشتباه سوت بزند، امکان بروز رفتاری خارج از شأن وجود دارد. تیمها و مربیان باید از نظر روحی- روانی روی تیم خودشان کار کنند تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
سرمربی تیم امید مقاومت بسیج عنوان کرد: گاهی اوقات خانوادهها و طرفداران تیمها روی سکوها مستقر میشوند و بعد از بروز احساسات و عواطفشان نسبت به بازیکنان تیم رقیب، شاهد درگیریهای بسیار شدید هستیم. این موارد کم نیست. با این تدبیر که محل استقرار تماشاگران میزبان و میهمان جدا باشد، خیلی از حواشی کاهش پیدا میکند. قبل از ورود به فضای زمین مسابقه حتماً وسایل همراه افراد چک شود.
برزگر یادآور شد: بعضی اوقات افرادی که شرایط مناسبی ندارند و به همراه خود وسایل غیرمجاز و سلاح سرد مانند قمه و… همراه دارند روی سکوها مستقر میشوند و داوران را تهدید میکنند. مثلاً میگویند بعد از مسابقه همدیگر را میبینیم. خواه یا ناخواه داور از این جهت تحت فشار روحی- روانی قرار میگیرد و روی قضاوتش تأثیرگذار خواهد بود. داوری که قرار است مبلغ معینی حقوق دریافت کند با خود فکر میکند مگر میخواهم چقدر حقوق بگیرم که عضوی از بدنم ناقص شود. این موارد است که باید مراجع ذیصلاح به آنها رسیدگی کنند.
وی در پاسخ به این سؤال که زیرساختها و محل برگزاری مسابقات سطوح پایینتر فوتبال چه میزان در شرایط روحی- روانی و بروز خشونت تأثیرگذار است، تصریح کرد: به این موضوع هم باید توجهای ویژه شود. یکی از ورزشگاههای میزبان مسابقات در میان کورههای آجرپزی و زمین واقع در پارک قرار دارد. هر تماشاگری با هر نوع برخوردی میتواند از پشت فنسها شاهد بازی باشد. چنین مسائلی قطعاً تأثیر منفی دارد و زمینه بروز خشونت را فراهم میآورد. در بعضی ورزشگاهها فاصله رختکن تا زمین زیاد است و اگر بخواهند به راحتی میتوانند به داوران و اعضای تیمها صدمه بزنند. بنابراین باید در کنار افسران امنیتی کنار زمین، از نیروهای انتظامی روی سکوها و اطراف ورزشگاه هم به خوبی بهره برد.
سرمربی تیم امید مقاومت بسیج گفت: این مسائل زیرساختی را به مسئولان منتقل کردیم؛ اما میگویند چون تعداد تیمها زیاد و زمین برگزاری مسابقات کم است. لزومی ندارد که این حجم بازی با این تعداد سهمیه برگزار شود. باید امتیازات باشگاه کمتری به افراد فروخته شود.
انتهای پیام/
منبع: پارس فوتبال