به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، روزنامه یدیعوت آحارونوت، امروز (یکشنبه) در گزارشی نوشت که «رونین بار» رئیس سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک یا شین بت) طی چند روز گذشته به شدت در خصوص بحرانیتر شدن شرایط کرانه باختری به بنیامین نتانیاهو هشدار داده است.
به نوشته وبگاه خبری صفا، رونین بار به نخست وزیر رژیم صهیونیستی هشدار داده است که به زودی شرایط کرانه باختری برای تل آویو بحرانیتر میشود و افزایش موارد حملات شهرکنشینان موجب گسترش عملیاتهای نیروهای مقاومت خواهد شد.
رئیس شاباک همچنین به نتانیاهو گفته است که احتمال ربوده شدن شهرکنشینان صهیونیست به هنگام ورودشان به روستاهای فلسطینینشین وجود دارد و از سوی دیگر استفاده گسترده از ارتش در کرانه باختری برای مقابله با عملیات فلسطینیها، به شدت بر روی آموزشها و آمادگیهای نظامی در نیروی زمینی تأثیر منفی میگذارد.
رونین بار در این دیدار با نتانیاهو، به ترسیم یک نمای کلی از کرانه باختری پرداخته و گفته است که احتمال دارد اوضاع این منطقه به سرعت به نقطه انفجار برسد.
هشدار امنیتی رئیس شاباک به نتانیاهو در حالی بود که چند روز پس از آن یعنی روز گذشته طی یک عملیات شهادت طلبانه در مرکز تل آویو دو نظامی صهیونیست زخمی و یک نظامی دیگر به هلاکت رسید.
به نوشته یدیعوت احارونوت، مقامات ارتش رژیم اشغالگر قدس نیز هشدار دادهاند که «دشمنان اسرائیل شرایط ناامید کننده داخلی را نقطه ضعف کشور میدانند و معتقدند که باید از این شرایط نهایت استفاده را برد».
این روزنامه عبریزبان همچنین نوشت که تعداد اخطارها در خصوص عملیات فلسطینیها به ۲۰۰ مورد در روز رسیده است که سه برابر سال گذشته است. یدیعوت احارونوت مدعی شد که یگانهای شاباک تاکنون ۹۰ عملیات استشهادی فلسطینیها از جمله شلیک با اسلحه، پرتاب نارنجک، ربایش و زیرگیری را خنثی کردهاند.
همه این موارد باعث شده است تا «رونین بار» رئیس شاباک در خصوص ایجاد موجی از حملات فلسطینیها علیه نظامیان و شهرکنشینان صهیونیست هشدار دهد. رونین بار به نتانیاهو گفته است که بیم آن دارد شرایطی مانند اتفاقاتی که پس از آتش زدن خانواده «دوابشه» در سال ۲۰۱۵ رخ داد، بار دیگر تکرار شود.
اشاره رونین بار به یکی از فجیعترین جنایات صهیونیستهاست؛ جنایتی که در ۹ مرداد ۱۳۹۴ (۳۱ جولای ۲۰۱۵) شهرکنشینان صهیونیست علیه خانواده «سعد دوابشه» انجام داده، او و خانواده چهار نفرهاش را در خانهشان در آتش سوزاندند و پس از آن موجی از خشم و نفرات و انتقام سراسر فلسطین را فرا گرفت.
«هرتزی هلوی» فرمانده ستاد مشترک ارتش صهیونیستی نیز دیگر فردی است که در خصوص شرایط کرانه باختری به بنیامین نتانیاهو هشدار داده است.
به نوشته روزنامه یدیعوت احارانوت، ادامه قدرتیابی نیروهای مقاومت در کرانه باختری یک تهدید واقعی برای امنیت رژیم صهیونیستی و شهرکنشینان در صورت وقوع درگیری گسترده است.
در ادامه این گزارش آمده است: «آخرین عملیات نظامی در اردوگاه جنین چیزی جز یک تست ساده برای رویارویی همه جانبه آتی در کرانه باختری نبود، کرانه باختری جایی که در آن دهها هزار نفر نیروی مبارز زندگی میکنند، علاوه بر این مقادیر زیادی سلاح به شکل روزانه چه از داخل اسرائیل و چه از آن سوی مرز با اردن به دست فلسطینیها میرسد».
نگرانی محافل صهیونیستی از دهها هزار نیروی مقاومت در کرانه باختری در حالی است که انواع گروههای مقاومت مسلحانه در دو سال اخیر فعالیت خود را در این منطقه آغاز کردهاند. گروه عرین الاسود (بیشه شیرها) در بخش قدیمی نابلس (مستقل)، گردان جبع در جنین (وابسته به جهاد اسلامی) گردان عیاش در اردوگاه جنین (وابسته به حماس)، گردانهای شهداء الاقصی در جنین (وابسته به جنبش فتح)، گردان طولکَرم در اردوگاه نورشمس (وابسته به جهاد اسلامی) گردان واکنش سریع طولکرم (وابسته به فتح) گردان «عقبه جبر» در اریحا (وابسته به جهاد اسلامی)، گردان «اردوگاه عقبه جبر» وابسته به جنبش فتح، گردان طوباس در استان طوباس (وابسته به جهاد اسلامی) و گردان بلاطه در اردوگاه بلاطه در نابلس که زیر مجموعه سرایا القدس شاخه نظامی جهاد اسلامی است.
مقامات رژیم اشغالگر اذعان دارند که این روزها بیش از غزه، نگران کرانه باختری هستند
در این راستا «زیاد النخاله» دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین ماه گذشته در مصاحبه با روزنالمه الوفاق گفت که درخواست مقام معظم رهبری برای مسلح شدن کرانه باختری، تأثیری بالایی در به وجود آمدن شرایط فعلی داشت. به گفته او تأمین سلاح در کرانه باختری یا طریق قاچاق یا حتی خرید از اسرائیلیها صورت میگیرد.
به نوشته یدیعوت احارونوت، در بیان شرایط به شدت وخیم کرانه باختری برای صهیونیستها همین بس که تا قبل از شروع موج جدید تنش ۱۳ گردان نظامی از ارتش اشغالگر در کرانه باختری مستقر بودند که اکنون به ۲۵ گردان رسیده است.
یدیعوت احارونوت در بخش دیگری از گزارش خود به کمکهای مالی که از اقصی نقاط دنیا به نیروهای مقاومت میشود اشاره کرد و از انتقال میلیونها شِکِل به این نیروها از طریق ارزهای دیجیتال همانند بیت کوین و اتریوم و دیگر ارزها نوشت که این عملیات به مراتب امنتر و غیر قابل ردیابی است.
استفاده از ارزهای دیجیتال در میان گروههای فلسطینی از اواخر ژانویه ۲۰۱۹ آغاز شد و گردانهای عزالدین قسام (شاخه نظامی حماس) در کانال تلگرامی خود با ارسال یک آدرس کیف پول (ولت) به حامیان خود گفت که پذیرای کمکهای بیت کوینی آنهاست. هرچند صهیونیستها به لطف تکنولوژیهای بسیار پیشرفته توانستهاند مبدأ و مقصد پولها را رصد کنند، تا جایی که فرماندهی گردانهای عزالدین القسام در آوریل گذشته اعلام کرد که دیگر کمکهایی که از طریق بیت کوین انجام میشود را نمیپذیرد.
یدیعوت احارونوت در بخش دیگری از گزارش خود با بیان اینکه دهها کشته در حملات کرانه باختری از آغاز سال جاری میلادی، هشداری در خصوص رخدادهای آینده است، نوشت: «فرماندهان ارتش اسرائیل در کرانه باختری، اخیرا طرحهای عملیاتی خود را برای هر سناریوی جنگی تدوین کردهاند. این طرحها مبتنی بر اطلاعات دقیقی است که سرویس "امان" آماده کرده است. این نهاد بر این باور است که در هر شهر و روستای فلسطین، انواع مختلفی سلاح وجود دارد. کما اینکه مقادیر بیسابقهای از سلاح، در کرانه باختری وجود دارد که پیش از این موجود نبود».
به گزارش یدیعوت احارونوت، در حال حاضر، دهها هزار نفر از افراد مسلح فلسطینی حضور دارند که بیشتر آنان در مناطق نزدیک به شهرکهای صهیونیستی مستقر دارند. سرویس جاسوسی صهیونیستی نیز تمام تلاش خود را برای رصد و تحت نظر قرار دادن این افراد به کار بسته است، ولی در عین حال، نسبت به زمانی هشدار میدهد که هرجومرج خشونتباری از شمال تا جنوب کرانه باختری را در بر بگیرد.
پایان پیام/م
منبع: فارس