به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی امروز یکشنبه در مراسم افتتاح اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان لرستان در دانشگاه لرستان، اظهار داشت: در نظام حکمرانی نیاز به تغییر ریل حرکت در بخش اجرا داریم.
وی عنوان کرد: ریشههای فکری نظام جمهوری اسلامی ایران، ریشههای بسیار مقدسی هستند، مسئولان هم به عموماً انسانهای شایسته و پرتلاشی هستند، اما آنچه اهمیت دارد این است که رضایتمندی مردم و بهرهوری بالا، در همه ابعاد حاصل شود و گسترش یابد.
معاون اجرایی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، بیان داشت: باید کوشش کرد ایرادات حکمرانی در بخشهای گوناگون، رفع یا اصلاح شوند.
فرهادی، افزود: یکی از ایرادات حکمرانی، تمرکزگرایی بیش از حد است، درحالیکه مشارکت نخبگانی استانها در تصمیمگیریهای کلان بایستی افزایش یابد.
وی، تصریح کرد: ایجاد اندیشکدههای حکمرانی و قانونگذاری در سطح استانها از جمله استان لرستان، گامی است برای بهرهگیری از ظرفیتهای حکمرانیهای محلی.
معاون اجرایی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: تفاوت این اندیشکدهها با سایر اندیشکدهها این است که خروجیهای این اندیشکدههای استانی به کمیسیونها و نمایندگان مجلس شورای اسلامی منتقل میشود.
بهرهگیری از ظرفیتهای استانی در اندیشکدههای حکمرانی و قانونگذاری
بهروز کاظمی معاون پژوهشی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، گفت: ظرفیت نخبگانی استانها میتواند بهخوبی برای بهرهگیری در اندیشکدههای حکمرانی و قانونگذاری استانها به کار گرفته شود.
وی تصریح کرد: اگر کارکرد اندیشکدههای حکمرانی و قانونگذاری بهدرستی اجرا شود یک ظرفیت و بازوی مهم علمی برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
معاون پژوهشی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، افزود: باید جنبههای کارشناسی و علمی فرایندهای حکمرانی و قانونگذاری و الگوهای تصمیمسازی، بر پایه کارکردهای اندیشکدههای مذکور، تقویت شود و ارتقا یابد.
منبع: مهر