۹ هزار مرکز نیکوکاری در کشور فعال است

۹ هزار مرکز نیکوکاری در کشور فعال است

به گزارش خبرگزاری مهر، حمزه‌علی کوهساری روز یکشنبه در آئین نکوداشت فعالان عرصه خیر و احسان، با بیان اینکه ۹ هزار مرکز نیکوکاری در کشور فعال است، گفت: مراکز نیکوکاری باید عدالت در توزیع خدمات را رعایت کنند تا همه افراد نیازمند بتوانند به شکل مساوی و مؤثر از خدمات مراکز بهره مند شوند.

وی با اشاره به روز تشکل‌های مردمی، گفت: برای همه ما مایه افتخار است که در این مسیر قرار داریم و قطعاً همانگونه که در تعالیم اسلامی هم به آن اشاره شده، هیچ خدمتی بالاتر از کمک به خلق خدا نبوده و چقدر خوب است که در مسیر خدمت‌رسانی به نیازمندان قرار داریم.

کوهساری خیرین و فعالان عرصه کار خیر را قهرمانان ملی عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به تحریم‌های اعمال شده و شرایط سخت، امروز ما افتخار می‌کنیم که در این برنامه هستیم و موج خدمت‌رسانی در کشور جاری و ساری شده و در شهر و روستا خیر و احسان انجام می‌شود.

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد کشور با بیان اینکه اساس اقتصاد بر پایه خیر و احسان شکل گرفته است، گفت: واگذاری بخشی از فعالیت‌های کمک‌رسانی به مردم از سیاست‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) اعلام کرد و ایجاد مرکز نیکوکاری در محله‌های کم برخوردار برای تسریع خدمت‌رسانی به محرومان و با حضور داوطلبان و خیران با هدف جذب منابع خیران صورت می‌گیرد.

خیرین نقش مهم و تأثیرگذار در رفع محرومیت از جامعه دارند

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با بیان اینکه خیرین نقش مهم و تأثیرگذار در رفع محرومیت از جامعه دارند، گفت: خیرین جامعه برگزیدگان خداوند هستند.

آیت الله خاتمی با بیان اینکه امام خمینی (ره) با تشکیل کمیته امداد به فرمان امام علی (ع) در حوزه محرومیت زدایی عمل کردند، گفت: شما افراد خیر را خداوند برگزیده است که حوائج شیعیان را برآورده کنید، تصریح کرد: مردم و محرومان اعضای خانواده خدا هستند و وقتی کسی به محرومین کمک می‌کند، خداوند عمرش را فزونی می‌بخشد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان کار نیکو را به مصداق معامله با خداوند عنوان کرد و افزود: مواسات و همدلی از ویژگی‌های مؤمنان است و قطعاً جامعه با همدلی به آرامش و امنیت می‌رسد به همین خاطر نباید از آن غافل شد.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به اینکه این دنیا معامله با خداوند است، تاکید کرد: کسانی از این معامله سود خواهند برد که در طول عمر خود کار نیک انجام داده باشند تا خداوند در برابر اعمال بندگان بهشت را در اختیارش بگذارد.

وی با بیان اینکه در آیات و روایات، دو نوع اجل برای انسان مطرح شده است که شامل اجل قطعی و اجل شناور است، افزود: احسان می‌تواند در زمینه‌های مختلف از جمله مالی، زبانی، هدایتی و درمانی صورت گیرد و تأخیر در اجل و عمر طولانی، باید فرصتی برای کسب توفیق روزافزون باشد و نهایت بهره از آن برده شود.

۳۵ هزار خدمت به نیازمندان زنجانی در سال گذشته ارائه شد

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان از ارائه ۳۵ هزار خدمت به نیازمندان در سال گذشته با مشارکت مؤسسات خیریه و گروه‌های جهادی خبر داد.

روح‌اله صالحی نیز با بیان اینکه امروز روز تشکل‌هاست و به پاس ایثار این افراد این برنامه در حال برگزاری است، اظهار کرد: گروه‌های جهادی و فعالین در این برنامه مشارکت دارند که امیدواریم برنامه خوبی شکل بگیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر رویکردهای کمیته امداد نگاه به مؤسسات خیریه و گروه‌های جهادی است، افزود: در این راستا سال گذشته اقدامات متعددی از قبیل انعقاد ۵۲ تفاهم نامه و ارائه ۳۵ هزار خدمت انجام شد که همراهی سپاه و مؤسسات خیریه در این اقدامات مؤثر بوده است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان از کمک ۵۰ میلیون تومانی انجمن کلیوی خبر داد و تصریح کرد: استان زنجان پایتخت شور و شعور حسینی، دیار غواصان دریادل و بهشت خیرین است و ما این مهم را در عمل دیده ایم.

منبع: مهر

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.