به گزارش خبرنگار مهر، یاراحمدی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز سهشنبه در کمیته برون بخشی بهداشت ویژه پیادهروی اربعین ۱۴۰۲، اظهار داشت: حمایت و پشتیبانی ادارات مختلف برای برگزارکردن باشکوه مراسم پیادهروی اربعین و بهمنظور کاهش خطرات و آسیبها برای زائرین، امر بسیار مهمی است که ادارات مرتبط باید آنها در نظر داشته باشند.
وی افزود: باتوجهبه اینکه اربعین امسال مقارن با فصل گرما است؛ لذا افزایش آمار گزش افراد توسط مار و عقرب و همچنین گرمازدگی افراد نسبت به سال گذشته دور از انتظار نیست، لذا امکانات و شرایط لازم برای پیشگیری، مقابله، کنترل و درمان این دو مورد دارای اهمیت زیادی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تأکید بر لزوم تشدید نظارت بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی، گفت: امسال همانند سالهای گذشته در راستای پیشگیری و درمان بیماریهای منتقله از آب و غذا بیماریهای تنفسی، اسهالی و… شرایط موردنیاز فراهم شده و آموزشهای لازم باید در دسترس مردم قرار گیرد.
رامش آرمان، رئیس گروه آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این جلسه ضمن بیان انتظارات و وظایف ادارات دراینرابطه، اظهار داشت: در راستای آموزش و توانمندسازی زائران و رابطان سلامت، سامانه «خادم» برقرار شده که شامل تمام مطالب آموزشی بهداشتی مانند گرمازدگی، عفونت تنفسی و… و نحوه پیشگیری و مقابله با آنها است.
وی افزود: تهیه و توزیع رسانههای آموزشی در فضای مجازی و رسانهها و استفاده از ظرفیت صداوسیما برای ارائه آموزشهای لازم نکات بهداشتی و ارتقای آگاهی زائران باید در دستور کار قرار گیرد.
الهام نوریزاده رئیس مرکز بهداشت خرمآباد نیز در این جلسه از برپایی ایستگاههای سلامت بهداشت در موکبهای اربعین خبر داد.
وی افزود: در این ایستگاه پزشک مراقب سلامت و ماما مستقر است و پاسخگوی زائران خواهد بود.
رئیس مرکز بهداشت خرمآباد، گفت: تمام تلاش ما این است که به بهترین شکل ممکن خدمات بهداشتی موردنیاز زائران را ارائه کنیم.
نوریزاده، عنوان کرد: همچنین کارشناسان بهداشت محیط و مبارزه با بیماریها نیز در راستای نظارت بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی موکبها در این ایستگاهها حضور خواهند داشت.
منبع: مهر