جهانی شدن هگمتانه به تقویت اقتصاد همدان منجر می‌شود

جهانی شدن هگمتانه به تقویت اقتصاد همدان منجر می‌شود

یعقوب محمدی‌فر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان در خصوص ثبت جهانی پرونده " هگمتانه و مرکز تاریخی همدان" اظهار کرد: طی سال‌های اخیر ثبت جهانی آثار تاریخی در کشور با حرکت شتابان‌تری در حال انجام است که مزایای زیادی برای ما دارد.

وی یکی از مزیت‌های جهانی شدن را آورده مالی برای مرمت اثر دانست و گفت: مزیت هر اثری برای جهان شدن متفاوت است به طوری که شاخص‌ها صرفا هنری نیست و هر اثر متناسب با ظرفیت‌های خود جهانی می‌شود.
این کاوشگر تپه باستانی هگمتانه عنوان کرد: همدان به لحاظ معماری، هنری و شهرسازی شهر منحصر به فردی است که از لحاظ مکانی و از زمانی که وارد تاریخ‌نویسی شدیم، رویدادها و اتفاقات زیادی در آن افتاده است.

وی با بیان اینکه همین اتفاقات و رویدادها باعث شده نام این شهر هر بار تغییر کند و هگمتانه، اکباتان، همدانا و همدان را تجربه کند افزود: از دوره هخامنشی و در مجموع از دوره‌های مختلف تاریخی آثار زیادی به جا مانده و این شهر هیچ گاه از اندیشه تاریخ پاک نشده است.

محمدی‌فر یکی دیگر از مزیت‌های جهانی شدن را توسعه گردشگری دانست و یادآور شد: صنعت سفید یا همان گردشگری امروز به عنوان یکی از فاکتورهای توسعه مورد توجه قرار گرفته است.

این استاد باستان‌شناسی خاطرنشان کرد: جهانی شدن موجب تقویت گردشگری خارجی و خدمات وابسته به آن است و می‌تواند موجب اشتغالزایی و افزایش تولید داخلی شود.

وی با اشاره به اینکه ثبت جهانی علاوه بر تاثیر در اقتصاد در فرهنگ نیز اثرگذار است عنوان کرد: آشنایی با فرهنگ میزبان اثر جهانی و تبلیغات مکان اثر جهانی شده از دیگر تاثیرات جهانی شدن است.

پایان پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.