تشکیل مؤسسه معاضدت قضایی توسط بنیاد شهید

تشکیل مؤسسه معاضدت قضایی توسط بنیاد شهید

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن بزرگی در نشست تکریم از وکلای آزاده که به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به کشور در محل این معاونت برگزار شد، با قرائت چند جمله از مقام معظم رهبری در دیدار آزادگان، گفت: مکلف به ارائه خدمات معاضدت قضائی به ایثارگران هستیم و این خدمت برقرار است.

مؤسسه معاضدت قضائی تأسیس می‌شود

وی افزود: اداره حقوقی در ادارات کل بنیاد استان‌ها فعالیت دارد که مکلف به انجام معاضدت قضائی است و همچنین توسط هیأت امنای بنیاد مکلف شدیم مؤسسه معاضدت قضائی را تأسیس کنیم و ارائه خدمات معاضدت قضائی به ایثارگران برون سپاری می‌شود.

بزرگی تصریح کرد: کانون وکلای دادگستری و مرکز مشاوران قوه قضائیه هر دو اعلام آمادگی کردند و در همایش حقوقی اخیر در مشهد مقدس هم به طور نمادین تفاهم نامه‌ای بین اداره حقوقی بنیاد و بسیج حقوقدانان استان خراسان رضوی امضا شد.

کانون وکلا، مرکز مشاوران و بسیج حقوقدانان ظرفیت‌های خوبی برای راه اندازی مؤسسه معاضدت قضائی هستند

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: کانون وکلا، مرکز مشاوران و بسیج حقوقدانان ظرفیت‌های خوبی برای راه‌اندازی مؤسسه معاضدت قضائی هستند و اگر شرکت‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه بنیاد بخواهد کاری به وکیل بسپارد باید از طریق این مؤسسه باشد و به همین دلیل وکلای ایثارگر باید سازماندهی شوند تا پرونده‌ها به همین‌ها وکلا سپرده شود.

وکلای ایثارگر در دوره‌های توانمندسازی و تخصصی آموزش می‌بینند

بزرگی با بیان اینکه دستورالعمل معاضدت قضائی بیش از ده سال به روز نشده بود، گفت: این دستورالعمل به روز رسانی شد طرحی را دنبال می‌کنیم تا هر دستگاهی به وکیل نیاز داشت، با استفاده از وکلای مؤسسه بنیاد و با استفاده از وکلای ایثارگر امور خود را پیش ببرد و به نقطه‌ای برسیم که این مؤسسه در حال تشکیل، معتمد دستگاه‌های اجرایی باشد.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: وکلای ایثارگر باید توانمند شوند و آموزش تخصصی ببینند بدین شکل که مثلاً اگر بانکی به وکیل بانکی نیاز داشت، چند وکیل آموزش دیده در امور بانکی به آنها معرفی شود.

دو اهرم اجرایی در اجرای مصوبات کمیسیون ماده ۱۶

بزرگی درباره چگونگی اجرای مصوبات کمیسیون ماده ۱۶ گفت: دو اهرم اجرایی در این زمینه وجود دارد که یکی بخشنامه حجت الاسلام اژه ای در دوران معاون اولی به دادگستری‌های سراسر کشور است که به آنها دستور داده شد یک شعبه اجرای احکام کیفری را به اجرای مصوبات کمیسیون ماده ۱۶ اختصاص بدهند.

وی اضافه کرد: دومین مکانیزم هم پیگیری اجرای آرای کمیسیون ماده ۱۶ در وزارتخانه متبوع است. یک رونوشت هم به مشاور وزیر یا دستگاه اجرایی در امور ایثارگران برای اجرا ابلاغ می‌شود.

معاون بنیاد شهید اذعان کرد: در قانون برنامه هفتم توسعه به دنبال تقویت کمیسیون ماده ۱۶ هستیم. در برنامه هفتم به دنبال این هستیم که افراد مشمول مراجعه به کمیسیون، از عدم اجرای کلیه قوانین ایثارگری بتوانند به این کمیسیون شکایت کنند.

بر اساس این گزارش در دیدار وکلای آزاده با معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد چند تن از وکلای آزاده از کانون وکلا و مرکز وکلا، مدیران کل و مشاوران معاونت حقوقی و امور مجلس و مدیرکل امور پشتیبانی و مهندسی بنیاد حضور داشتند.

وکلای آزاده حاضر در نشست ضمن بیان مسائل حوزه کاری خود و موضوعات مرتبط با بنیاد، خاطراتی از دوران اسارت تعریف کردند. محسن بزرگی در این دیدار با اهدای لوح تقدیر از این آزادگان سرفراز تجلیل کرد.

تشکیل مؤسسه معاضدت قضایی توسط بنیاد شهید

منبع: مهر

منتشر شده

در دسته بندی


با عنایت به اینکه سایت «یلواستون» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

یلواستون نقشی در تولید محتوای خبری ندارد و مطالب این سایت، بازنشر اخبار پایگاه‌های معتبر خبری است.